- Poruka
- 24.442
Jesi sam tamo?Poveri da li sam ti u plakaru.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi sam tamo?Poveri da li sam ti u plakaru.![]()
Moze i poluslobodne, ne branimSamo za slobodne ili?![]()
И на селу. Нема разлике.U gradu? Novi Sad, Beograd? Obavezno.
Čekam tebe.Jesi sam tamo?![]()
Ja otvaram takve brave bez kljucaNe jer vrata ionako ne mogu da se otvore spolja bez kljuca, a plus tu je i interfon/video nadzor....zakljucavanje je overkill.
jbt pa vi živite u Nemačke moždaNe jer vrata ionako ne mogu da se otvore spolja bez kljuca, a plus tu je i interfon/video nadzor....zakljucavanje je overkill.
Ja sam se jednom ušiko kad sam ulazio u stan ostavim ključeve sa spoljne strane i uopšte ne zatvorim nego priklonim vrataDa kad idem spavati a zna se desiti da vrata lipo uredno zakljucam kad idem di i kljuc ostane u vratima.
Kad se vratim vidim kljuc u bravi mozak stane definitivno
Ja otvaram takve brave bez kljuca![]()
Увек смо закључавали врата. Нису их закључавали само они чија је кућа била као свратиште.Nekad se to nije radilo.
Sad mi deluje da je neophodno bez obzira sto nekad nisu postojali interfoni a sad je vec otezan ulaz i u samu zgradu a na stranu sto sad i mnoge zgrade imaju video nadzore.
Zakljucavam kao sto je i ulaz u zgradu zakljucan i pod kamerama
Noću kada se setim.Nekad se to nije radilo.
Sad mi deluje da je neophodno bez obzira sto nekad nisu postojali interfoni a sad je vec otezan ulaz i u samu zgradu a na stranu sto sad i mnoge zgrade imaju video nadzore.
Uhhh, sa tobom ni saha vise necu igratiNoću kada se setim.
Živimo u prizemlju u elitnom delu grada. Ferari parkiram u drugoj ulici levo pored kokošinjca, a sve pare su na računu na Ostrvima, tako da sam mirna.
Smatram da nisam meta , a stanovi se obijaju nakon dužeg posmatranja i kada niko nije kod kuće. Random upad ..koja je verovatnoća ? A i sačekao bi ih profesionalni karatista i njegova žena upoznata u materiju. Welcome...![]()
некад?Nekad se to nije radilo.
која је извозила убице, силоватеље и сл. отпад широм ЕвропеZakljucavam.
Da zivim u Brozovoj drzavi, ne bi zakljucavao.
да ли је икад и било??proslo je vreme ne zakljucavanja
nisu ti nista obijali zato tako razmisljasNe živim u stanu i ne zaključavam više nego par puta godišnje. Ako neko hoće da uđe, baš bi ga sprečilo što je zaključano, običnim ključem.