Frederick_
Elita
- Poruka
- 17.307
Dakle, procitao si “ostalo”
Tek sad si se ukanalio. Ali, jos ima vremena. Mlad si.
Ko rosa u podne

Da, pročitao sam ostalo što imam u kući.
Ostalo jos nekoliko desetina knjiga epske fantastike i fantastike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, procitao si “ostalo”
Tek sad si se ukanalio. Ali, jos ima vremena. Mlad si.
Ne mesim hleb.Nemam pojma koliko košta najjeftiniji hleb, retko jedem hleb inače, a kad ga jedem obično ga sam pravim.
Ovaj mi je omiljeni recept:
300 grama brašna belog
100 grama brašna ražanog
7 grama kvasca
5 grama šećera
12 grama ulja
1.5% soli
60% vode.
To je u zbiru manje od 50 dinara.
Nesto mislim lakse bih se s njim telepatski sporazumela negoli sa tobom tako bandoglavim.To moraš sa Euklidom da se dogovoriš, pošto je on to smislio.
Често нема довољно хране и онда се једе нешто слатко да не падне шећер,пије се по мало воде ради хидратације.Mislis da nema ljudi sem na margini drustva koji su gladni?
I to je apstrakcija
Ако живе ван Београда или Новог СадаIma ljudi u Srbiji, koji faktički nemaju, šta da jedu.
Управо.Kakve, cigare, alkohol, novine i pi.ke materine?
Да.Ljudi nemaju za hleb, a ovo drugo ne konzumiraju.
Pice u cast idealne materijalne tacke koja jeste apstaktna a Euklid joj podari masuI to je apstrakcija
Jer, jos jednom da ponovim: mi zivimo u trodimenzionalnom svemiru, i sve ima trecu dimenziju (necemo da ulazimo u vreme i ostale potencijalne dimenzije, radi jednostavnosti, zadrzimo se na ove prve tri).
Cak i duž koju nacrtas na papiru ima jos dve dimenzije: neku minimalnu sirinu i minimalnu debljinu mastila.
Sve sto je jednodimenzionalno i dvodimenzionalno je apstrakcija jer ne postoji.
Ali to ne umanjuje vrednost toga. Mi, Ajtijevci, najbolje znamo vrednost apstrakcije.
Medjutim, lepo je znati da je nesto sto koristimo ipak apstrakcija, da ne postoji u real life-u
Nadam se da sam bio jasan.
Ko hoce jos filozofije na temu apstrakcije, morace u kafanu, jer ne mogu vise na suvo
Mir i ljubav️
Opet apstrakcijaPice u cast idealne materijalne tacke koja jeste apstaktna a Euklid joj podari masu
Jos samo Sizif da ovo sve poveze sa grckim bogovima i da zapevamo :![]()
I nije jedina. Samo "slepi" ljudi ne vide kako ljudi zive.Moja mama živi sa 17 000 dinara nasleđene poljoprivredne penzije. Da joj ne pomažem finansijski sigurno bi živela na hlebu i vodi.
Ovu sintagmu kradem.Dobrovoljno slepilo, kolektivni nedostatak empatije.