Da li zakljucavate ulazna vrata od stana?

Noću kada se setim.
Živimo u prizemlju u elitnom delu grada. Ferari parkiram u drugoj ulici levo pored kokošinjca, a sve pare su na računu na Ostrvima, tako da sam mirna.
Smatram da nisam meta , a stanovi se obijaju nakon dužeg posmatranja i kada niko nije kod kuće. Random upad ..koja je verovatnoća ? A i sačekao bi ih profesionalni karatista i njegova žena upoznata u materiju. Welcome...:lol:
Nema pravila.Vest i odvazan lopov popne se preko balkona i na visoke spratove.Pokupi lovu i ostale dragocenosti i vrati se takodje preko balkona.
p.s.
Vidi kako je poznati kriminalac sa nadimkom majmun dobio taj nadimak.

Zaključavam obavezno. Skoro smo imali slučaj kad smo svi bili u stanu a neko pokušao da otvori. Mi smo mislili da nam se učinilo ali mačka se uznemirila i počela da reži na vrata, žmu otvorio a neki lik silazi niz stepenice i kao jao izvini ja tražim nekog Damira, sve ove zgrade izgledaju isto ha ha ha. A na glavi mu sunčane naočale (vani grozno vrijeme) i marama oko vrata (spremna da je samo podigne i pokrije lice) i trk niz stepenice vani. Ne smijem ni da zamislim šta bi bilo da nije bilo zaključano a da smo u stanu bile možda samo kćerka ili ja. Treba se čuvati.

Back