zeksiv
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Volim....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li volite sebe, u fizickom smislu, u smislu ko ste, kakvi ste, tj, kakva ste osoba postali i da li vam je drago sto ste takvi kakvi jeste, ili biste zeleli da menjate nesto...
 ko mene razume...hahahah inace...drago mi je sto sam ovakva kakva jesam....
 ko mene razume...hahahah inace...drago mi je sto sam ovakva kakva jesam....
hmmm...u fizickom slislu....?? po nekad da....ali to je bas retkost.....u vecini slucajeva mi dodje da porazbijam sva ogledala.....inace 5......mada se ne bih menjala.....a u psihickom smislu....hmm...jedino mi smeta sto ne volim sebe....a ostalo je ok...ko mene razume...hahahah inace...drago mi je sto sam ovakva kakva jesam....

...Ali naravno trudim se da promenim neke stvari jer kada bih mislila da sam savrsena onda se ne bih trudila da popravim ono sto zaista treba i sto je ocigledno da nije dobro - jer niko nije savrsen...
 ...Ali naravno trudim se da promenim neke stvari jer kada bih mislila da sam savrsena onda se ne bih trudila da popravim ono sto zaista treba i sto je ocigledno da nije dobro - jer niko nije savrsen...Da li volite sebe, u fizickom smislu, u smislu ko ste, kakvi ste, tj, kakva ste osoba postali i da li vam je drago sto ste takvi kakvi jeste, ili biste zeleli da menjate nesto...

Ja volim sebe,i fizicki a i psihicki sam stabilna osoba...dosta smirena (neki bi rekli cak i previse,jako me je tesko iznervirati,i kada se naljutim ili iznerviram to bude vrlo ''blago'' i kratko traje)..sto bi se reklo ''imam konjske zivce''...sto nije ni cudno,bik sam u horoskopu......Ali naravno trudim se da promenim neke stvari jer kada bih mislila da sam savrsena onda se ne bih trudila da popravim ono sto zaista treba i sto je ocigledno da nije dobro - jer niko nije savrsen...
Volim sebe. Volim ono sto jesam, ono kakva sam postala, i veoma sam zadovoljna sobom u fizickom smislu.
Ne bih menjala, zasad, apsolutno nista. Znam da zvuci pateticno, ali stvarno: ako ne volite sebe nece vas ni drugi postovati. Na vreme treba prihvatiti sebe, svoje zelje, potrebe, nedostatke i vrline, i nositi se sa njima na najbolji nacin.

ja obozavam sebe[/QUOT
To je stav!
Slazem se...Volim sebe. Volim ono sto jesam, ono kakva sam postala, i veoma sam zadovoljna sobom u fizickom smislu.
Ne bih menjala, zasad, apsolutno nista. Znam da zvuci pateticno, ali stvarno: ako ne volite sebe nece vas ni drugi postovati. Na vreme treba prihvatiti sebe, svoje zelje, potrebe, nedostatke i vrline, i nositi se sa njima na najbolji nacin.

Da li volite sebe, u fizickom smislu, u smislu ko ste, kakvi ste, tj, kakva ste osoba postali i da li vam je drago sto ste takvi kakvi jeste, ili biste zeleli da menjate nesto...

Šta se slažeš?Slazem se...