DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.602
A imam i jos jedan mali od 3 m pa se njime dodatno samobicujem i kaznjavam .
Tako ti je to kad slusas Rammsteina …
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A imam i jos jedan mali od 3 m pa se njime dodatno samobicujem i kaznjavam .
Ne vidim tu ništa erotski, bar što se gaća tiče, čak šta više, delovalo bi suprotno.Da li volite da nosite gaće, čarape ili džempere sa božićnim motivima?
![]()
Da li volite da nosite gaće, čarape ili džempere sa božićnim motivima?
![]()
Ajde bre stidite se,unucicima sam hteo da pokazem tradiciju bozicni motiva!Volim da nosim hulahopke ili helankice sa bozicnim motivima i uz to dugacak kozni bic od 5 metra.
iiiii puritankakratko i jasno jedno Neeeee
Šajkača,vuneni prsluk,proja,slanina,pršuta...Moze vunene carape
a što tako ))) , vidiš da su gaće najveća fora ovog forumskog prečka , pa za NG svako ima da kaže kakve je gaće imao na sebeNe!!!
Ni džemper, ni gaće , ni čarape....
Može šal i rukavice ..
znači ostadosmo gologuziSvi paganski praznici preživljavaju na uštrb nekog sentimenta i žele da naviku uspostave kao pravilo.
Ljudi u ovom trenutku nemaju šta da slave, ubijeni su u pojam, zbog propagande je ovo najgora NG ikad...
i sad mene neko pita da li ću nositi novogodišnje gaće.
Brate, ni gaća, ni džempera... Ovo su već neka druga i nova pitanja koja imamo za domaći zadatak.
Gologuzi smo odavno, sad samo ovako pametni prekrajamo onu pripovetku ''Carevo novo odelo''.znači ostadosmo gologuzi![]()
![]()
taman za serenaduDa li volite da nosite gaće, čarape ili džempere sa božićnim motivima?
![]()
stvarno leptir mašna je in )))
Ooo kako istancan ukus..Naravno,isključivo ovako nešto:
Pogledajte prilog 1114511
Da,da,naručeno sa aliexpresa a stiglo:Ooo kako istancan ukus..ja volim takvu u boji fuksije... Nekako mi bolje istice karakter
![]()
Lazes ti si sexy si
posle svega i za 1 prvi Maj ima da obučen one šarene čarape