Da li vise volite ROCK ili RAP?

Da li vise volite ROCK ili RAP?

• Rock

• Rap

• Nijedno od ponudjenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Brooke
Stvarno nishta lichno..
Ali zashto se petjlash u neshto shto ne razumesh?Shto je josh gore, potpuno si generalizovala sve repere, i sve slushatelje repa..
Zaista bih voleo da znam zashto imash tako mishljenje...
Ma boli me q..ne mogu vishe da gledam ovu zatucanost..

pa gle, kada pogledas spotove i procitas textove videces da je tako... mada nije citav rep takav, nisam to ni rekla... ima i dosta dobrih pesama i textova... ali o5... drazi mi je rock :mrgreen:

a da, znam ja da su belci crnce saterali u geto i sve to... tako da... nije da se bas ne razumem...

Delim slican utisak da se vecina rep pasmi, narocite one mainstream u poslednje vreme, svode na egocentrizam. Naravno, ne uzimam u obzir niti verujem u ikakve korelacije izmedju muzicke opredeljenosti (rep u ovom slucaju) i licnosti, tako da nemam nikakvih predrasuda, ali bez obzira na to imam taj utisak da su tekstovi pojedinih rep pesama dosta egocentricni.

Delim slican utisak da se vecina rep pasmi, narocite one mainstream u poslednje vreme, svode na egocentrizam. Naravno, ne uzimam u obzir niti verujem u ikakve korelacije izmedju muzicke opredeljenosti (rep u ovom slucaju) i licnosti, tako da nemam nikakvih predrasuda, ali bez obzira na to imam taj utisak da su tekstovi pojedinih rep pesama dosta egocentricni.

U tvom postu postoji jedan problem..Ta kljuchna rech...Menjstrim..Lil Vejn,Fifty,Soulja..pa shta ochekujete ljudi?
Kvalitet i menjstim se retko uklapaju zajedno..:)
pa gle, kada pogledas spotove i procitas textove videces da je tako... mada nije citav rep takav, nisam to ni rekla... ima i dosta dobrih pesama i textova... ali o5... drazi mi je rock :mrgreen:

a da, znam ja da su belci crnce saterali u geto i sve to... tako da... nije da se bas ne razumem...

Iskreno,verujem da mogu da nabrojim vishe rep izvodjacha neko ti rep pesama..i nije rep takav...Ono shto je ljudima plasirano na tv-u da..Ali..treba..kako da kazhem..kopati malo dublje..;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back