Makijavelli
Iskusan
- Poruka
- 6.788
brate, pravicu se da nisam prochitao to za Aristotela....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma rock, bwe... Svi ti reperi furaju jedan te isti fazon: ja sam glavna faca u selu, na mene padaju sve ribe, vozim besna kola i imam striptiz bar u kuci i brdo para u gepeku...
ali kome se to dopada - nemam nista protiv... meni, licno ne...

na podforumu muzika ima vishe rockera...100%:-(
Brooke je zensko.. i to prilicno slatko![]()

@Brooke
Stvarno nishta lichno..
Ali zashto se petjlash u neshto shto ne razumesh?Shto je josh gore, potpuno si generalizovala sve repere, i sve slushatelje repa..
Zaista bih voleo da znam zashto imash tako mishljenje...
Ma boli me q..ne mogu vishe da gledam ovu zatucanost..

Limunovo_Drvo sto ne zatvoris bre anketu. . . :S

"well now you're only fifteen and you look good.Shes only 14![]()
Rock
Mada nekad poslusham i rap,ali rock je rock![]()
Delim slican utisak da se vecina rep pasmi, narocite one mainstream u poslednje vreme, svode na egocentrizam. Naravno, ne uzimam u obzir niti verujem u ikakve korelacije izmedju muzicke opredeljenosti (rep u ovom slucaju) i licnosti, tako da nemam nikakvih predrasuda, ali bez obzira na to imam taj utisak da su tekstovi pojedinih rep pesama dosta egocentricni.

pa gle, kada pogledas spotove i procitas textove videces da je tako... mada nije citav rep takav, nisam to ni rekla... ima i dosta dobrih pesama i textova... ali o5... drazi mi je rock
a da, znam ja da su belci crnce saterali u geto i sve to... tako da... nije da se bas ne razumem...
ne mogu je zatvoriti, ali neka se još malo prepucavaju... ovo sam postavio tek kad sam došao na forum
reći ću nekom od moderatora da zatvori kad mi dosadi ovo prepucavanje![]()

Cjut ti!Ма,тишина тамо.