Da li vise volite ROCK ili RAP?

Da li vise volite ROCK ili RAP?

• Rock

• Rap

• Nijedno od ponudjenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e budalo jedna.potvrda tvoje zrelosti je to sto se tripujes da si CRN!:hahaha:
Ja sam sazreo u smislu da sam skontao da muzika nije samo udaranje beat-ova i hit hat-ova...
Mislim nemam ni danas nista protiv hip-hopa samo kazem.A ti ocigledno imas protiv rocka jer vidis da je popularniji:lol:

Jos jednom Rock-NIGGAS:hahaha::hahaha::hahaha:

e budalo jedna.potvrda tvoje zrelosti je to sto se tripujes da si CRN!:hahaha:
Ja sam sazreo u smislu da sam skontao da muzika nije samo udaranje beat-ova i hit hat-ova...
Mislim nemam ni danas nista protiv hip-hopa samo kazem.A ti ocigledno imas protiv rocka jer vidis da je popularniji:lol:

Jos jednom Rock-NIGGAS:hahaha::hahaha::hahaha:

kako ja to tripujem da sam crn:dontunderstand:... to je neshto na shta mi vecina ovde skrece pazhnju a ja ne vidim razlog:neutral:...

p.s. ako ti je trebalo 6 godina da shvatish razliku izmedju beat box-a i riff-a na gitari svaka ti chast, za nekih 6 godina verovatno napredujesh u alternativu kad provalish shta su to klavijature...

p.s.2 hip hop nikad nije bio muzika, vec akapela, lirika primarno text a muzika(primitivna) u drugom planu, dakle ti nisi bio muzichki nezreo vec izgubljen, zhalosno je shto si protracio 6 godina zhivota trazheci muziku tamo gde je nema a zanemario si ono shto je sushtina repa...:idea:

hip hop nikad nije bio muzika, vec akapela, lirika primarno text a muzika(primitivna) u drugom planu, dakle ti nisi bio muzichki nezreo vec izgubljen, zhalosno je shto si protracio 6 godina zhivota trazheci muziku tamo gde je nema a zanemario si ono shto je sushtina repa...:idea:

E ovo treba da znaju svi ti je.beni mamoj.ebaci! Ako trazite muziku ovde je necete naci.

Makijavelli respect za ovo :klap::super:

kako ja to tripujem da sam crn:dontunderstand:... to je neshto na shta mi vecina ovde skrece pazhnju a ja ne vidim razlog:neutral:...

p.s. ako ti je trebalo 6 godina da shvatish razliku izmedju beat box-a i riff-a na gitari svaka ti chast, za nekih 6 godina verovatno napredujesh u alternativu kad provalish shta su to klavijature...

p.s.2 hip hop nikad nije bio muzika, vec akapela, lirika primarno text a muzika(primitivna) u drugom planu, dakle ti nisi bio muzichki nezreo vec izgubljen, zhalosno je shto si protracio 6 godina zhivota trazheci muziku tamo gde je nema a zanemario si ono shto je sushtina repa...:idea:

haha..genijno..Poshtovanje..:D
Naravno..imash izuzetaka,kao shto je necro npr..chesto ubacuje metal elemente u svoje pesme..

Vas sto tripujete da ste camuge treba mama dobro da izudara i da vas vrati na pravi put! Neke bande, kurci-palci...ni T od TESKOG zivota vi niste iskusili! Pevate o nekom zivotu na ulici, o borbi da postanete bogati...bezi sine u skolu pa ces da nadjes lovu, pre nego u kontejneru!

trick-trick

Kako izgleda tamo? Verovatno svi umisljate da ste iz San Dijega i da ste crnci...a mozda ste samo cigani sa Dorcola pa ste se pronasli sa "bracom" preko bare?!

Rock n Roll zivot zive ljudi koji imaju ukusa, zivi brzo, umri mlad...jedan roker (tu spada i metalac i panker i svaki drugi pripadnik ove vrste) zivi zivot od danas do sutra, ali u pravom smislu te reci. Kratko i jasno, uziva! Odavno je poznato da je takav zivot kratkog veka zbog bluda i razvrata, ali to i jeste poenta...Svaki taj roker ce za svojih 30 godina proziveti ono sto cete vi camuge za 90! Svaki taj roker svoju devojku/zenu ne naziva K*U*C*K*O*Mi za razliku od vas je postuje!
Tako da, ne vidim kako jedna zdrava osoba moze da se pronadje u subkulturi repa ili hip-hopa...
Moj glas, ROCK N ROLL!

deadboys.jpg

Rock n Roll zivot zive ljudi koji imaju ukusa, zivi brzo, umri mlad...jedan roker (tu spada i metalac i panker i svaki drugi pripadnik ove vrste) zivi zivot od danas do sutra, ali u pravom smislu te reci. Kratko i jasno, uziva! Odavno je poznato da je takav zivot kratkog veka zbog bluda i razvrata, ali to i jeste poenta...Svaki taj roker ce za svojih 30 godina proziveti ono sto cete vi camuge za 90! Svaki taj roker svoju devojku/zenu ne naziva K*U*C*K*O*Mi za razliku od vas je postuje!
Tako da, ne vidim kako jedna zdrava osoba moze da se pronadje u subkulturi repa ili hip-hopa...

Koga ti lazes?

Ja vise volim rok (progressive i neki metal), ali ovo gore sto si napisao nema veze s mozgom.

Vas sto tripujete da ste camuge treba mama dobro da izudara i da vas vrati na pravi put! Neke bande, kurci-palci...ni T od TESKOG zivota vi niste iskusili! Pevate o nekom zivotu na ulici, o borbi da postanete bogati...bezi sine u skolu pa ces da nadjes lovu, pre nego u kontejneru!

trick-trick

Kako izgleda tamo? Verovatno svi umisljate da ste iz San Dijega i da ste crnci...a mozda ste samo cigani sa Dorcola pa ste se pronasli sa "bracom" preko bare?!

Moj glas, ROCK N ROLL!

deadboys.jpg

Ne znash ni sam koliko si smeshan ispao shto si ismevao moju lokaciju...
Gangsta's paradise...
Legendarna pesma..Iz chak 1995,ako me pamcenje sluzhi...od strane Coolio-a..
Enivej...ta rep pesma je ushla u najbolje pesme 90...Slusha se i posle chak 15 godina..
I verujem da 90% foruma zna na nju..
Enivej....samo cu ti reci..(to su inache stihovi iz Gangsta's Paradise-a..)

They say I got to learn, but nobody's here to teach me
If they can't understand it, how can they reach me?

Obrazlozi ili ne seri.

To je manje-vise ono sto sam ja hteo da kazem u prethodnom postu, zato nemoj da 'seres'. ;)

> Rock n Roll zivot zive ljudi koji imaju ukusa, zivi brzo, umri mlad... jedan roker (tu spada i metalac i panker i svaki drugi pripadnik ove vrste) zivi zivot od danas do sutra, ali u pravom smislu te reci.

Hoces da kazes da ljudi koji ne zive taj zivot nemaju ukusa? I sta uopste znaci imati ukusa i kakva je razlika izmedju nekog ko ima i nekog ko nema? I kakve veze ovo ima sa ovom temom? Ne vidim poentu.

> Odavno je poznato da je takav zivot kratkog veka zbog bluda i razvrata, ali to i jeste poenta...Svaki taj roker ce za svojih 30 godina proziveti ono sto cete vi camuge za 90!

Sta mogu da kazem na ovo. Iskreno, zvuci mi kao kad se neko iznervira pa ne zna sta drugo da kaze i onda lupi prvo sto mu padne na pamet.

> Svaki taj roker svoju devojku/zenu ne naziva K*U*C*K*O*Mi za razliku od vas je postuje!

Mozda razlika postoji u stihovima, nisam siguran za realnost. To ostavljam reperima sa ovog foruma.

> Tako da, ne vidim kako jedna zdrava osoba moze da se pronadje u subkulturi repa ili hip-hopa...

Meni je rok daleko zanimljiviji od repa, ako ih poredimo kao dva muzicka stila. Ali nikad ne bih mogao da kazem tako nesto. Prvo zato sto je veoma tesko (skoro nemoguce) doci do takvog zakljucka, a druga sto ne vidim nikakvu poentu ili razlog za tako nesto. Lici na obicnu provokaciju.

Trazio si da obrazlozim, potrudio sam se, mozda nisam jasan sto se nekih stvari tice, mozda te i uvredim, ali sta je tu je.

trick-trick

Moj glas, ROCK N ROLL!

deadboys.jpg

po ustanovljenim teorijama o debatama vazhi pravilo da argumentaciju nikad ne zasnivash vodjem emocijama u odnosu na problem, s'obzirom da si ti uradio to striktno bez obzira na to shta ''jeste'', vec shta ti mislish da ''jeste'' ili bolje shta si prihvatio jer je u skladu sa tvojim nazi idejama sve shto si napisao je prilichno neosnovano, jadno i glupo tako da ne ochekuj neko obrazlozhenje...

evo ti kvalitet druzhe... ''life is to short to waste it on hate''...

mikki88

"Hoces da kazes da ljudi koji ne zive taj zivot nemaju ukusa? I sta uopste znaci imati ukusa i kakva je razlika izmedju nekog ko ima i nekog ko nema? I kakve veze ovo ima sa ovom temom? Ne vidim poentu. "

Ko je pricao o ljudima koji ne zive RNR?
Konkretno pricamo o tim nekim reperima (ne o ostalima koji nisu rokeri)...Jel u tom hip-hop kicu postoji ukus?
Tema je RAP VS. ROCK...dakle ono sto sam ja napisao IMA veze sa temom!

Sto se tice bluda i razvrata...

Ja ne znam koga ti uzimas za primer, ali moji primeri krecu od Hendriksa, Morisona, preko Janis, Stiva B, Sida pa i Kobejna...to su samo "hedlajneri" takvog zivota...ne vidim sta tu nije jasno? Svaki od njih je imao JEDNU zenu koja je celu karijeru bila uz njega...sto nije slucaj sa camugama koje ti zastupas!
(grupi devojke se ne racunaju)

Sto se zakljucka na kraju tice...
I jeste bila provokacija kako rasprava ne bi tekla u stilu
osoba A : "Ja sam za rok"
osoba b: "Ja sam za rep"

Nadam se da sam uspeo da ti pojasnim o cemu pricam.

-Makijavelli

Pod broj jedan JA NISAM NACI!
Pod broj dva, kazes neosnovano? Ne znam prijatelju cime se ti bavis, ali ja sam od svojih 20 godina zivota PUNIH 7 godina proveo u RNR krugovima Srbije (Nemoj da mislis da je ovo neko hvaljenje, to je samo cinjenica), za to vreme sam upoznao skoro sva "velika" imena na nasoj sceni...
Ja ne sudim po pricama drugih nego po onome sto sam sam prosao i video! Ako si bio na svetskoj sceni, slobodno me demantuj, ali CINJENICAMA!

-trick-trick

Momak, ne hvali se pesmama iz 95. godine...Prelistaj nesto o imenima koja sam naveo pa ces videti i 65. god! Od tada pa do sada ta imena nisu zaboravljena....tako da, magla.

brate pa ti nemash pojma shta prichash, prvo prigovarash reperima na robovanju telesnom zhivotu(grupi devojke) i slavish rokere kao neke ikone jer su pored svojih zhena, a onda kazhesh da su rokeri bolji jer orgijaju(grupi devojke, koje su posledica rok a ne rep kulture) i drogiraju se(robovanje telesnom zhivotu) a da su reperi budale jer ne rade isto... mislim to je dupla kontradikcija, kako ti polazi za rukom da sam sebi kontrirash i to ovako extremno...

Poslednja izmena:

trick-trick

Moj glas, ROCK N ROLL!

deadboys.jpg

mislim... kako bre mozhesh da zhivish bludnichki zhivot a da budesh veran zheni, kakvo je to poshtovanje... :lol: :lol:

Poslednja izmena:
mikki88

"Hoces da kazes da ljudi koji ne zive taj zivot nemaju ukusa? I sta uopste znaci imati ukusa i kakva je razlika izmedju nekog ko ima i nekog ko nema? I kakve veze ovo ima sa ovom temom? Ne vidim poentu. "

Ko je pricao o ljudima koji ne zive RNR?
Konkretno pricamo o tim nekim reperima (ne o ostalima koji nisu rokeri)...Jel u tom hip-hop kicu postoji ukus?
Tema je RAP VS. ROCK...dakle ono sto sam ja napisao IMA veze sa temom!

Sto se tice bluda i razvrata...

Ja ne znam koga ti uzimas za primer, ali moji primeri krecu od Hendriksa, Morisona, preko Janis, Stiva B, Sida pa i Kobejna...to su samo "hedlajneri" takvog zivota...ne vidim sta tu nije jasno? Svaki od njih je imao JEDNU zenu koja je celu karijeru bila uz njega...sto nije slucaj sa camugama koje ti zastupas!
(grupi devojke se ne racunaju)

Sto se zakljucka na kraju tice...
I jeste bila provokacija kako rasprava ne bi tekla u stilu
osoba A : "Ja sam za rok"
osoba b: "Ja sam za rep"

Nadam se da sam uspeo da ti pojasnim o cemu pricam.

-Makijavelli

Pod broj jedan JA NISAM NACI!
Pod broj dva, kazes neosnovano? Ne znam prijatelju cime se ti bavis, ali ja sam od svojih 20 godina zivota PUNIH 7 godina proveo u RNR krugovima Srbije (Nemoj da mislis da je ovo neko hvaljenje, to je samo cinjenica), za to vreme sam upoznao skoro sva "velika" imena na nasoj sceni...
Ja ne sudim po pricama drugih nego po onome sto sam sam prosao i video! Ako si bio na svetskoj sceni, slobodno me demantuj, ali CINJENICAMA!

-trick-trick

Momak, ne hvali se pesmama iz 95. godine...Prelistaj nesto o imenima koja sam naveo pa ces videti i 65. god! Od tada pa do sada ta imena nisu zaboravljena....tako da, magla.

i za kraj, poshto si preterano zamoran i kontradiktoran sledece da kazhem...

1. na to sam ti i skrenuo pazhnju u prvom postu, lichno mishljenje je plod lichnog iskustva a lichno iskustvo je ogranicheno na lichu percepciju (naglashavam rech ogranicheno)...

2. chinjenice je nemoguce demantovati... ok, pa da vidimo da li ti imash chinjenice... ok, kvalitet zhivota-kurt kobejn je sebi prosuo pola mozga jer je bio depresivan, gitarista rhcp-a je hteo da se ubije jer je chuo glasove u glavi (uzrokovane kokainom), onaj lik iz sexpistolsa se predozirao jelte, a pre no shto je umro napisao je neku nazi knjigu de se posrao po svim etnichkim manjinama(sigurno je bio veoma zadovoljna osoba koja je zhivela kvalitetno), corey taylor je bio ovisnik i prichao kako je lepo proci kroz zavisnost a josh vishe kako je kvalitetno i prijatno skinuti se sa jedne, na rehabilitaciji gde je skidanje sa heroina kao valjanje po ekserima i to konstantno, ocesh da nastavim, neka... shvatash poentu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back