Da li verujete u zivot vecni?

Kad pljujes po reinkanaciji , pljujes po tudjim svetinjama , a time pokazujes da si hriscanstvo shvatila prilicno nakaradno .
Interesantno je da mi ateisti uglavnom bolje poznajemo religije nego vi vjernici .Procitaj kuran , pogledaj malo vede , pa ce ti i hriscanstvo biti
jasnije .U zagrobni zivot vjerujem u tom smislu da ce moje molekule nastaviti da zive , ali ne vjerujem da ja kao licnost mogu poslije fizicke imati
neku svijest . Sve su to popovske lagarije da bi privukli vjernike . Sistem STAP i SARGAREPA ( pakao i raj ) .

:))))))

Promena ponasanja kod ljudi posle "kvara" na mozgu dovoljno govori o postojanju nekakvog entiteta koji nastavlja da zivi posle gasenja mozdane aktivnosti. No, zarad diskusije, taj entitet ne moze normalno da funkcionise kada je mozak ostecen ali ce normalno funkcionisati jednom kada mozak u potpunosti prestane sa radom. Zanimljivo je i to da ako bi i pretpostavili pa hajde i usvojili da postoji taj paralelni svet u kome ljudi vecno zive i drugo, to i dalje ne bi menjalo cinjenicu da religije samo nagadjaju kako je tamo i kako se do tog mesta dolazi.

Ne postoje boziji svetitelji vec su ta zvanja dali popovi svojoj bratiji ili onima koji su im financijski potpomogli firmu .
Treba bobu reci bob , a popu pop !

Da Boziji Svetitelji postoje i obitavaju na Nebu, gledaju gresnike i zale jer ih ceka ad.
Bog pokazuje Svoju moc i ljubav kroz netrulezne mosti svetih ljudi, kao i mnoga isceljenja teskih bolesti u svetinjama kao sto je manastir Ostrog.
Kako bi to objasnio nerazumna ovco? Da nije po tebi to neka abrakadabraka?

A jesi ti rodjen u porodici ateista ili u Pravoslavnoj porodici pa si ti pametniji odbacio "dedovsku tradiciju" i pridruzio se ateizmu-nistavilu?

Da Boziji Svetitelji postoje i obitavaju na Nebu, gledaju gresnike i zale jer ih ceka ad.
Bog pokazuje Svoju moc i ljubav kroz netrulezne mosti svetih ljudi, kao i mnoga isceljenja teskih bolesti u svetinjama kao sto je manastir Ostrog.
Kako bi to objasnio nerazumna ovco? Da nije po tebi to neka abrakadabraka?

A jesi ti rodjen u porodici ateista ili u Pravoslavnoj porodici pa si ti pametniji odbacio "dedovsku tradiciju" i pridruzio se ateizmu-nistavilu?

Nebo ti je crno noću,crnje nego ugarak...Nema tamo nikakavih Alaurabalaura na -273 C i na otvorenom zračenju...Sve crikne,pa i duše koje se melatoninski
vinu s poslednjim izdahom...
Što se tiče teme:vreme ne može biti ni večno ni ograničeno-vreme i ne postoji.ŠTA JE BILO-NIJE VIŠE,ŠTA ĆE BITI NIJE JOŠ...
Dakle postoji samo SAD kad se sve i dešava...Prošlost je pamćenje,a budućnost nada ili verovanje ili racionalna predviđanja...
Sanjate o večnosti?Može,ali samo ako se setite vašeg postojanja pre vašeg rođenja...:mrgreen:Isti je kao i smrt...:roll:

Poslednja izmena:
Tema je da li verujete u zivot vecni, da ili ne?

Postoji svet vidljivi i nevidljivi duhovni.
Kada dusa koja daje zivot telu, napusti telo, neki se raduju a neki gorko placu.
Ja verujem u zivot vecni.

Ја верујем у више живота.
Убригенц... веровати није исто што и знати, а ја ЗНАМ да за то нема довољно поузданих доказа. Остаје само вера, у реинкарнацију... можда чак и нашпуштање циклуса.

DA LI VERUJES U VASKRSENJE MRTVIH, ZA ZIVOT VECNI?

images

1.Thes 4:13 Neću vam pak zatajiti, braćo, za one koji su umrli, da ne žalite kao i ostali koji nemaju nadu;
1.Thes 4:14 Jer ako verujemo da Isus umre i vaskrse, tako će Bog i one koji su umrli u Isusu dovesti s Njim.
1.Thes 4:15 Jer vam ovo kazujemo rečju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onih koji su pomrli.
1.Thes 4:16 Jer će sam Gospod sa zapovešću, sa glasom Arhandjelovim, i s trubom Božjom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najpre;
1.Thes 4:17 A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.
1.Thes 4:18 Tako utešavajte jedan drugog ovim rečima.

Back