- Poruka
- 127
Jakako, jakako...ali ne bi se složila kad bi neko te "činjenice" primenio na tebe.
Tu cinjenicu da je Ceca (vise nije?) kriminalac ne mozes primeniti na mene jer ja to nisam, i necu se sloziti sa tim.
Ovako ces lakse shvatiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jakako, jakako...ali ne bi se složila kad bi neko te "činjenice" primenio na tebe.
Mozda ali je bar realan i objektivno posmatra stvari.
Moja baba može da leti bez ikakvih pomagala kad je niko ne gleda i kad je kamere ne snimaju![]()
Ima necisto srce, zato joj Bog i ne otvara duhovni vidik.
Kad pljujes po reinkanaciji , pljujes po tudjim svetinjama , a time pokazujes da si hriscanstvo shvatila prilicno nakaradno .
Interesantno je da mi ateisti uglavnom bolje poznajemo religije nego vi vjernici .Procitaj kuran , pogledaj malo vede , pa ce ti i hriscanstvo biti
jasnije .U zagrobni zivot vjerujem u tom smislu da ce moje molekule nastaviti da zive , ali ne vjerujem da ja kao licnost mogu poslije fizicke imati
neku svijest . Sve su to popovske lagarije da bi privukli vjernike . Sistem STAP i SARGAREPA ( pakao i raj ) .
molim te, napisi gde nastupas... dosla bih da te gledam i slusam
![]()
Bogami , ni ti nisi mirotociva !Ja bih imala sta dobro reci, a iz tebe izlazi otrov.
Bogami , ni ti nisi mirotociva !![]()
Tema je da li verujete u zivot vecni, da ili ne?
Postoji svet vidljivi i nevidljivi duhovni.
Kada dusa koja daje zivot telu, napusti telo, neki se raduju a neki gorko placu.
Ja verujem u zivot vecni.
Ne postoje boziji svetitelji vec su ta zvanja dali popovi svojoj bratiji ili onima koji su im financijski potpomogli firmu .Boziji Svetitelji su mirotocivi.
Ne postoje boziji svetitelji vec su ta zvanja dali popovi svojoj bratiji ili onima koji su im financijski potpomogli firmu .
Treba bobu reci bob , a popu pop !
Da Boziji Svetitelji postoje i obitavaju na Nebu, gledaju gresnike i zale jer ih ceka ad.
Bog pokazuje Svoju moc i ljubav kroz netrulezne mosti svetih ljudi, kao i mnoga isceljenja teskih bolesti u svetinjama kao sto je manastir Ostrog.
Kako bi to objasnio nerazumna ovco? Da nije po tebi to neka abrakadabraka?
A jesi ti rodjen u porodici ateista ili u Pravoslavnoj porodici pa si ti pametniji odbacio "dedovsku tradiciju" i pridruzio se ateizmu-nistavilu?
Tema je da li verujete u zivot vecni, da ili ne?
Postoji svet vidljivi i nevidljivi duhovni.
Kada dusa koja daje zivot telu, napusti telo, neki se raduju a neki gorko placu.
Ja verujem u zivot vecni.
Koliko je ljudi izlečeno u Ostrogu, a koliko je otišlo neizlečeno? Da li je nekom bogalju ikada izrasla noga, slep progledao?
Ja ne verujem u zivot posle smrti. To je nekako nelogicno. Uostalom, ne mogu sebe nigde drugde da zamislim, osim na Zemlji.
A na Zemlji ce biti vecnog zivota, itekako...
DA LI VERUJES U VASKRSENJE MRTVIH, ZA ZIVOT VECNI?
![]()
el verujes u smrt posle zivota?to je logicnije.....
![]()
Ne Boos...
Drazi bi ti bilo da su goli jeli?![]()