Da li verujete u Bratstvo i Jedinstvo?

Da li verujete u Bratsvo i Jedinstvo Srba?

Ko, kada i gde vas je naucio da verujete u Bratsvo i Jedinstvo Srba?

Da li mislite da su svi Srbi deca koja ce vam donositi ljubicice, sreca, sreca, radost; svi Srbi su moja braca, zivelo Bratsvo i jedinstvo mali srpski pioniri? :think:
Ne. Verujem u korektan suživot među ljudima. Braća nismo, jedinstveni još manje.

Братство и јединство као израз су користили комунисти, па бих га оставио тамо. Видели смо шта је са тиме било. Једва је 10 година прошло после краја "жиранта" па смо се потукли као бесни пси.

Слога ми је много прихватљивији појам.
И подразумевана ћирилица.

Većina forumaša uopšte nije razumila pitanje.
Pitanje nije jel vijerujete u bratstvo i jedinstvo među narodima ex YU nego u bratstvo i jedinstvo među Srbima.
Razumeli su.

Cekamo samo dezurnu ekipu da se pojavi na temi sa svojim besmislicarskim forama da sam Ustasa i Siptar.

Jer cak i na Krsti postoji rangiranje srpskih nacionalista, pa ovi koji imaju IQ veci od 90, pisu onako kul poruke.

Cekamo ekipu sa IQ-om ispod 70, koji su zadojeni svojim besmislicarskim kolektivisticko-udbaskim mantrama, da pocnu da truju i prozivaju.

Razumeli su.

Cekamo samo dezurnu ekipu da se pojavi na temi sa svojim besmislicarskim forama da sam Ustasa i Siptar.

Jer cak i na Krsti postoji rangiranje srpskih nacionalista, pa ovi koji imaju IQ veci od 90, pisu onako kul poruke.

Cekamo ekipu sa IQ-om ispod 70, koji su zadojeni svojim besmislicarskim kolektivisticko-udbaskim mantrama, da pocnu da truju i prozivaju.
Исто и ја тебра, додуше сам још и бошња :mrgreen:

Mistik nije čist.Priziva nekave ustanke,revolucije... Siroma :mrgreen:
Јел си јео јаја од јутрос?

Razumeli su.

Imenica ustaša piše se malim početnim slovom.Kamiša,još je gore po tebe ako nisi ni usraša,ni šiftarčuga a ni Bošnjak 1995.

Imenica ustaša piše se malim početnim slovom.Kamiša,još je gore po tebe ako nisi ni usraša,ni šiftarčuga a ni Bošnjak 1995.
Ви СНС ботови са IQ коцкице леда на собној температури још и даље нисте чули за autocorrect на телефону изгледа.
Није ни чудо, паризер пун филера отишао право на мозак, а јаја погодна за ешерију коли, мада сам мислио колико времена проводите у анусима власти, да сте постали имуни, али то и објашњава количину гована које просипате по форуму и ван њега.

ćaci&pjleskavice.jpg

Зар неТко сумња? Веровао је Титу, Слобениту, Коштуну, БоТи, а сада неандреју и Брнбари светој. Али од свих наведних, верује у јединство; уста, црево, клоака. Овај осмех вреди више него хиљаду речи и заклетви.

Da li verujete u Bratsvo i Jedinstvo Srba?

Ko, kada i gde vas je naucio da verujete u Bratsvo i Jedinstvo Srba?

Da li mislite da su svi Srbi deca koja ce vam donositi ljubicice, sreca, sreca, radost; svi Srbi su moja braca, zivelo Bratsvo i jedinstvo mali srpski pioniri? :think:
Tренутно најважнија ставка није да ли си Србин, већ да ли ниси ћаци или јеси. Кад се упознајеш на друштвеним мрежама, такође можеш бити отписан у старту, ако си ћаци.

Форма братства постоји, мада се ту меша и земљаштво и локал патриотизам.

Back