Da li verujete ljudima?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Још увек верујем.
Додуше, опрезнији сам него пре.
Не може ме више нико разочарати, јер ништа посебно ни не очекујем.
Повремено ме људи пријатно изненаде...и то је лепо.
Али, не спуштам гард више никада и никоме...док не докаже да је вредан или вредна тога.

Некоме мораш.
Ја ближњима верујем, не бих могао да функционишем без те врсте поверења.
Фундаментално.
A neznam sta da ti kazem odrasli smo.Ja sam isto takav ali kroz dugogodisnje iskustvo se iskazalo da bilo kome sam poklonio dobrotu i poverenje ne dobijes povrtanu info.E sad svak bi ti rekao a sto si lud pa verujes nekome?
Imam brata posle smrti roditelja ne delim imovinu da bi on imao vise ali bi me rastopio u casi vode.
Jednostavno ne moze se ljudima ugoditi.Ali ok svak ima svoja iskustva i to treba postivati .
Ja licno necu da se zamaran da "verujem" to je opasna rec.Moze mnogo da me kosta.Vise puta platio.Neka hvala .

A neznam sta da ti kazem odrasli smo.Ja sam isto takav ali kroz dugogodisnje iskustvo se iskazalo da bilo kome sam poklonio dobrotu i poverenje ne dobijes povrtanu info.E sad svak bi ti rekao a sto si lud pa verujes nekome?
Imam brata posle smrti roditelja ne delim imovinu da bi on imao vise ali bi me rastopio u casi vode.
Jednostavno ne moze se ljudima ugoditi.Ali ok svak ima svoja iskustva i to treba postivati .
Ja licno necu da se zamaran da "verujem" to je opasna rec.Moze mnogo da me kosta.Vise puta platio.Neka hvala .
Јесте, нису ни све породице исте.
Свестан сам тога, иако је код мене ок.
Од блиске особе више боли разочарање.

Јесте, нису ни све породице исте.
Свестан сам тога, иако је код мене ок.
Од блиске особе више боли разочарање.
Nisu.Npr moj brat je sebican,samoziv,48 god puno voli sebe,neozenjen,sve lose osobine.
I normalno da ga ne interesuje nista.Kod drugih opet drugacije.Zavisi sve od pojedinca do pojedinca kako se ophodi do drugih.Ako ima sredjen zivot,razumevanje tu nema problema.
Ovi samci tu je zajeban biznis.

Nisu.Npr moj brat je sebican,samoziv,48 god puno voli sebe,neozenjen,sve lose osobine.
I normalno da ga ne interesuje nista.Kod drugih opet drugacije.Zavisi sve od pojedinca do pojedinca kako se ophodi do drugih.Ako ima sredjen zivot,razumevanje tu nema problema.
Ovi samci tu je zajeban biznis.
Јбг, барем знаш на чему си са њим.
Ја са мојим имам баш братски однос, мада се не виђамо често и немамо очекивања.
Има људи који не могу да буду добри ни са киме, па ни са ближњима.

Јбг, барем знаш на чему си са њим.
Ја са мојим имам баш братски однос, мада се не виђамо често и немамо очекивања.
Има људи који не могу да буду добри ни са киме, па ни са ближњима.
Nije to laka stvar.Brat mi je a moram priznati da je zlo!Gde ces gore?
Ja igram posteno,ali kada vidim da druga strana zlo momentalno je kraj.Nisi im lose ucinio,stavise pomogao 100 puta i jos te gleda ono cinicno.Raspad sistema.Verujem da sam samo jedan od mnogih.Ali eto pricnam posteno javno.To je sramota ali ne mozes nista promeniti.
I sta onda ocekivati u drustvu?Nekome verovati?Rodjeni me se ne seti a gde drugo.
Zato kazem surovo jeste ali moras se izolovati.Sto opet nije mudro ali bolje se prodje ipak.

Back