- Poruka
- 43.656
Ne verujem ljudimaDa li verujete ljudima ili ne, jer ste imali razocaranja u verovanju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne verujem ljudimaDa li verujete ljudima ili ne, jer ste imali razocaranja u verovanju
U suštini verujem. Ne znam na koju foru ali nisam imao nekih baš teških izdaja. Naročito sa prijateljima.Da li verujete ljudima ili ne, jer ste imali razocaranja u verovanju

Ovo je ispravno od reči do reči.Pružim priliku svima. Neki je ne uprskaju, neki vrlo brzo zasluže nepoverenje. Ni jedno ni drugo ne utiče na mene , samo na moj odnos prema njima.
Da,...ukoliko su osobe koje imaju jak karakter. Ljudima bez karaktera ne verujem.Da li verujete ljudima ili ne, jer ste imali razocaranja u verovanju
A neznam sta da ti kazem odrasli smo.Ja sam isto takav ali kroz dugogodisnje iskustvo se iskazalo da bilo kome sam poklonio dobrotu i poverenje ne dobijes povrtanu info.E sad svak bi ti rekao a sto si lud pa verujes nekome?Некоме мораш.
Ја ближњима верујем, не бих могао да функционишем без те врсте поверења.
Фундаментално.
Јесте, нису ни све породице исте.A neznam sta da ti kazem odrasli smo.Ja sam isto takav ali kroz dugogodisnje iskustvo se iskazalo da bilo kome sam poklonio dobrotu i poverenje ne dobijes povrtanu info.E sad svak bi ti rekao a sto si lud pa verujes nekome?
Imam brata posle smrti roditelja ne delim imovinu da bi on imao vise ali bi me rastopio u casi vode.
Jednostavno ne moze se ljudima ugoditi.Ali ok svak ima svoja iskustva i to treba postivati .
Ja licno necu da se zamaran da "verujem" to je opasna rec.Moze mnogo da me kosta.Vise puta platio.Neka hvala .
Nisu.Npr moj brat je sebican,samoziv,48 god puno voli sebe,neozenjen,sve lose osobine.Јесте, нису ни све породице исте.
Свестан сам тога, иако је код мене ок.
Од блиске особе више боли разочарање.
Nisu.Npr moj brat je sebican,samoziv,48 god puno voli sebe,neozenjen,sve lose osobine.
I normalno da ga ne interesuje nista.Kod drugih opet drugacije.Zavisi sve od pojedinca do pojedinca kako se ophodi do drugih.Ako ima sredjen zivot,razumevanje tu nema problema.
Ovi samci tu je zajeban biznis.

Јбг, барем знаш на чему си са њим.Nisu.Npr moj brat je sebican,samoziv,48 god puno voli sebe,neozenjen,sve lose osobine.
I normalno da ga ne interesuje nista.Kod drugih opet drugacije.Zavisi sve od pojedinca do pojedinca kako se ophodi do drugih.Ako ima sredjen zivot,razumevanje tu nema problema.
Ovi samci tu je zajeban biznis.
Nije to laka stvar.Brat mi je a moram priznati da je zlo!Gde ces gore?Јбг, барем знаш на чему си са њим.
Ја са мојим имам баш братски однос, мада се не виђамо често и немамо очекивања.
Има људи који не могу да буду добри ни са киме, па ни са ближњима.
A ne znam sta bi ti rekao.Ja najebem uvek.Da izvines.Poznam 20/30 samaca dobro i svi su sebicni,cinicni,bezobrazni,nadrkani.Cast izuzetcima kojih svuda ima.znači čim je netko solo ne valja![]()