Black Hand
Aktivan član
- Poruka
- 1.307
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одлазак у Брисел је више од руте. Одлазак у Брисел је опредељивање. То је одлазак у Гестапо Али тешко је објснити било шта човеку, коме је Рамбо Амеадеус некакав филозофски узор, јер то значи аутоматски да су сви велики људи нашег народа искуључени заједно са свим њиховим поукама.Dijalog se uvek vodi na nivpou glupljeg, kaže Rambo Amadeus.
Inteligentan bi prepoznao da je suština u ubistvu 16 ljudi u NS, i zahtevima da pravna država donese pravdu u tom slučaju.
A bicikli maraton su u sklopu rešvanja tog problema.
Ali glup čovek, misli da je suština u tome gde i kojim rutama, i na osnovu toga projektovati kojekakve nepostojeće ciljeve i slične gluposti.
Ti, Black Hand, nisi glup, ne moraš biti na tom nivou, zato za tebe manje razumevanja od onih koji su zaista glupi pa i nemaju mogućnosti za nešto više.
Bio sam kao klinac i nisam ostao nešto impresioniran. Mene kao ateistu ne zanima religijski sadržaj, zanima me povijest, umjetnost i kultura, a tu je Ostrog poprilično tanak i ne da se uspoređivati s Rimom.Kad ćeš ti na Ostrog ?
To je jedino pametno što su za svog postojanja napravili.A šta fali Vatikanu?
Nisu priznali Kosovo.
Pogledaj kako se mačak na slici namrgodio, to je zato što pišeš protiv Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa.
Карађоршевићи су једини доказ да је Краљевина Србија постојала
Možda je u pitanju samo jaz generacija!Slažem se ali nisu time rešili taj problem.
Jednostavno ih ne slušaju ni naše ni strane institucije.
Možda je vreme za molitvu?
Cuj, nezgodno...? Pa do Brisela su otrcali brze od maratonaca iz Kenije, do Strazbura su stigli biciklima brze nego Tur D Frans...... sta je za studente da preplivaju Atlantik ili jos lakse Lamans.....London i Vašington su preko bare, malo je nezgodno.
Možda je u pitanju samo jaz generacija!
Više si mi ti za posjetu Vatikanu, ono čisto da pokušas iskupiti grijehe, jer vrijeme curi![]()
Bacanje Obrenovića kroz prozor ?Ma nisu jedini.
Ima još mnogo dokaza.
U senkrup brate.Bacanje Obrenovića kroz prozor ?![]()
Bacanje Obrenovića kroz prozor ?![]()
Ma nisu jedini.
Ima još mnogo dokaza.
Podseti me.
Mogli bi da voze kultne bicikle "Partizanke" ..
Bili bi retro-kul i u duhu levičarske revolucije.
A kroz Italiju da pevaju "Bella ciao" ..
Kao i pismo Pape Ivana X upućeno Kralju Tomislavu.
Inače jedini dokaz da je Kralj Tomislav uopšte postojao..![]()
Autorska,
Išli su već do Brisela i Strazbura pa je to ispucano.
London i Vašington su preko bare, malo je nezgodno.
Moskva ne dolazi u obzir, naljutiće se Dinko jako.
Preostaje samo Vatikan.
Na taj način bi prošli kompletnu Hrvatsku.
![]()
Da vide stare drugare..
Nije ni mnogo daleko.
Cilj..
... pljucnuti po našoj crkvi i žaliti se Papi kako se naša crkva meša u naše unutrašnje stvari.
...
Karma.Jbg-a.
Osveta za posečenu glavu đeda Karađorđa..![]()
Било па прошло..... Сада је република Србија
Pošalji mail papi i 100 evrica. Zaboravio si da su u Krstaskim ratovima unaprijed plaćali papi za oprost grijeha. Papa je tada shvatio da ne može ta vojska da se prehrani, te im je unaprijed za određen iznos oprostio grijehe, kako bi mogli usput da pljačkaju.Ne bacaj fetve, prokletinjo..
Radije bih na Hilandar.
Imam preče destinacije na listi.
Pošalji mail papi i 100 evrica. Zaboravio si da su u Krstaskim ratovima unaprijed plaćali papi za oprost grijeha. Papa je tada shvatio da ne može ta vojska da se prehrani, te im je unaprijed za određen iznos oprostio grijehe, kako bi mogli usput da pljačkaju.
Ponesi i SNS knjižice, komplet, jer se nadaju svi oprostu.
Nije valjda na TV-u?!Ne mogu sad.
Gledam Vučića uživo na Niš TV.
Zabranjen mu je ulazak u Niš, pa se sekiram malo.
Papa mu zabranio?Ne mogu sad.
Gledam Vučića uživo na Niš TV.
Zabranjen mu je ulazak u Niš, pa se sekiram malo.
Nije valjda na TV-u?!
A, od kada ga vidjela i čula nisam!
Šta kaže?
,,Ko spomene Niš, ja odmah piš,,!
. . . , iii, usput da skoče do Milana u šoping.!?Autorska,
Išli su već do Brisela i Strazbura pa je to ispucano.
London i Vašington su preko bare, malo je nezgodno.
Moskva ne dolazi u obzir, naljutiće se Dinko jako.
Preostaje samo Vatikan.
Na taj način bi prošli kompletnu Hrvatsku.
![]()
Da vide stare drugare..
Nije ni mnogo daleko.
Cilj..
... pljucnuti po našoj crkvi i žaliti se Papi kako se naša crkva meša u naše unutrašnje stvari.
...