Da li vaši roditelji znaju...

Da pijem...Znaju.
Da pusim...Ne pusim.

Ocu ja tako da se do'vatim cirke posle treninga.Smirnoff limun me opasno okrepljuje, pa se tako ja latim flase pred roditeljima, ali samo malo.\

A kad se uroljam sa ortacima, to je vec druga prica...Tu sam istrenirao nekoliko faca da odglumim...

Ja povremeno pijem,i razvaljujem se kad sam na zurci ili vecem okupljanju drustva(samo radi alkohola i `zike) :)
Moji su to culi(moj brat me je izdao) i jednostavno su se razocarali..
od tada ne pricam sa bratom i nikad mu necu oprostiti,i nema sanse da povrati moje poverenje..

pijem, znaju... samo ne znaju koliko... al' nikad nisam doshla kutji pijana...
pushim ponekad kad pijem, al' retko... i ne mnogo, za to ne znaju.
ne drogiram se.. ni za ni za ni protiv...
eno ga ket trave u drugoj sobi... mogu da hotju sad da zapalim... mogu i sa drushtvom...
i boga pitaj shto ja josh nisam probala nishta...
nekim stvarima sam stekla poverenje, npr time shto ne pushim, pa meni dozvoljavaju mnoge stvari o kojima moji vrshnjaci sanjaju... tkt da je verovatno to...

Ne pricaš sa bratom zato što te je izdao? Tako si patetičan.

Ma nemoj,nego sta,treba da mu stegnem ruku..to nije sve sto je rekao ima jos sto cuda,fora je sto mi je obecao da nece nikom reci
nisam jedini koji ima takvo misljenje,i ranije mu je bilo oprastano ali je dokazao da je kukavica i *****,sve je to radio da bi njemu bilo bolje
ps: nije rodjeni brat da mu bude oprosteno vise puta nego sto je zasluzeno
i ne vidjam ga toliko cesto

Ma nemoj,nego sta,treba da mu stegnem ruku..to nije sve sto je rekao ima jos sto cuda,fora je sto mi je obecao da nece nikom reci
nisam jedini koji ima takvo misljenje,i ranije mu je bilo oprastano ali je dokazao da je kukavica i *****,sve je to radio da bi njemu bilo bolje
ps: nije rodjeni brat da mu bude oprosteno vise puta nego sto je zasluzeno
i ne vidjam ga toliko cesto
Ali ti je brat.

Back