bojana_rock_queen
Poznat
- Poruka
 - 7.297

neka, nemoj
dijete je to

Za cigarete znaju,mislim da to i nije mogce tek tako sakriti.
tako nekako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka, nemoj

Za cigarete znaju,mislim da to i nije mogce tek tako sakriti.
neka, nemoj
dijete je to
tako nekako

NARAVNO DA JE MOGUĆE SAKRITI PUŠENJE,evo ja pušim već godinu ipo dana i nisu provalili,da budem jasan,roditelji nisu retardi,nego brate, pušim napolju na otvorenom,koristim redovno žvake,perem ruke,cigare držim u torbici kao i sve ostalo i to mi ne preturaju...![]()
NARAVNO DA JE MOGUĆE SAKRITI PUŠENJE,evo ja pušim već godinu ipo dana i nisu provalili,da budem jasan,roditelji nisu retardi,nego brate, pušim napolju na otvorenom,koristim redovno žvake,perem ruke,cigare držim u torbici kao i sve ostalo i to mi ne preturaju...![]()
etanol? kvarnjak, kladis se u marke koje niko ne prima

Ne znam kako se zove tacno,nikada mi nije dobro isla hemija,ali kao sto rekoh sadrzi 90 i kusur % alkohola...
Ne znam kako se zove tacno,nikada mi nije dobro isla hemija,ali kao sto rekoh sadrzi 90 i kusur % alkohola...
..
Brate, mozda su probali aceton...ko zna...
hahaha...omg....
od toga se slepi decko...omg....
j.bt...strsh....ccc
I ja isto sumnjam da to fani zna
je li fani, je l znas da se od toga slepi ako popijes?
I ja isto sumnjam da to fani zna
je li fani, je l znas da se od toga slepi ako popijes?

Nisam znao...iako je to pisalo iznad mog posta...![]()

A je l ti verujes u sve sto pise iznad tvojih postova?
Od strane diplomiranih farmakologa i alhemicara![]()

Ja sam sa ortacima pijo etanol(oko 90% alkohol,koristi se za pranje prozora),pa nisu izvalili...

Čisto da se nadovežem za oslepljenje,voli da se desi i od domaće vodke...Tako da pazite kod koga je pijete.![]()