A kad ostanes trudna u 16? Ajd onda imaj mu*a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1 kutija 2 dana
Трудна си?![]()
1 kutija 2 dana
I porodila se,jos pre dva meseca... Hehe...Kad to dozivis,priznavanje oko pusrnja i sl ti dodje kao maciji kasalj
I porodila se,jos pre dva meseca... Hehe...Kad to dozivis,priznavanje oko pusrnja i sl ti dodje kao maciji kasalj
nadam se da se zezas,ako ne - svaka ti cast,desilo se ***,treba biti laf pa izaci na kraj sa tim...
treba biti dovoljno glup da do toga dodje
pa jeste stvarno se treba glupo ponasati to je neodgovornost prema sebi,ali desilo se i sta sad, vreme se ne mozes vratiti! a problem je tu i bolje misliti o tome...
- svaka ti cast,desilo se ***,treba biti laf pa izaci na kraj sa tim...
nema problema
ona je rodila dijete vec
i problemi tek sad slede
menjanje pelena , dojenje, setkanje svakog dana, plakanje nocu, pevanje "razbole se lisica" pa vrtic pa obdaniste, pa osnovna kola, pa srednja, a trazice dete u privatnu da ide, pa se preracunaj, to je negde ko 4 hiljade evra po godini , pa fakultet, uz malo srece mozda upadne na Berkli.pa zabavljanje u dvadesetim, letovanja i provodi, pa u tridesetoj svadba, miraz ako je zensko, kuca ako je mladozenja
boktepita ko ce sve to d'izfinansira
i problemi tek sad slede
menjanje pelena , dojenje, setkanje svakog dana, plakanje nocu, pevanje "razbole se lisica" pa vrtic pa obdaniste, pa osnovna kola, pa srednja, a trazice dete u privatnu da ide, pa se preracunaj, to je negde ko 4 hiljade evra po godini , pa fakultet, uz malo srece mozda upadne na Berkli.pa zabavljanje u dvadesetim, letovanja i provodi, pa u tridesetoj svadba, miraz ako je zensko, kuca ako je mladozenja i vikendica ko svadbeni poklon
boktepita ko ce sve to d'izfinansira
za pušenje, opijanja i slično...?![]()
![]()
![]()
Ja pijem, i znaju, i sad ću u subotu da se oduzmem od života jer drug slavi rođendan, a on se na mom takođe pošteno odvalio![]()
pa to je bila dobra reakcija............Pijem ponekad, kad izađem ili kad je neka posebna prilika, a i tad pijem koliko da me uhvati pa da postane zanimljivo, ali ne toliko da se oduzmem od života i da nemam posle pojma šta sam radila, to mi već nije zanimljivo XD I roditelji znaju da cugnem ponekad, nemaju ništa protiv dokle god se kontrolišem. A imaju poverenja u mene, na sreću, pa veruju da se kontrolišem.
Za cigarete sam im priznala juče.
Pokretač- rečenica "Imam nešto da vam priznam". Nastavak: "Ja ponekad pušim u školi."
Mamina reakcija:
"Dobro... Da... Koje ono beše? Dobro... Pa, ako sam mislila da će neko od mje dece pušiti, mislila sam da ćeš to biti ti... Ok... Znaš da ti je deda umro od pušenja, znaš? Dobro... *šmrc* Zato ja nikad nisam pušila...*šmrc,šmrc* Nisam htela da mojoj deci dajem loš primer *šmrc*... Nisam htela da mi deca propadnu *i sad već brizne u plač i kreće ono buhuhuhu... Ali nije bilo loše, nije dugo trajalo XD* "
Tatina reakcija:
"... *treptrep*... *trep* Ehem... Koliko? Hm... Nemoj više od toga... Najviše 5 na dan... Nikad više... Koje? Nemoj, te su ti sranje... Suve su...Bolje puši ove ko i ja. Kako su suve? Pa to pravi pušač zna da ti kaže. Pravi pušač vidi razliku! Hm. Ti si dobro dete, i vukovac, i sve to stoji, ali ti u dlanu jasno piše da imaš dobre predispozicije da budeš velika baraba. ******, i za to se treba roditi. Ne može ni to svako da bude.Evo, vidiš moju liniju života, tu jasno piše... *itd, itd, itd... XD*"
I sad sam mirna, sad znaju sve što nisu trebali znati XD Savest mi je čista XD