Da li vaši roditelji znaju...

pusim... i pijem ponekad ali ne sa namerom da se napijem nego cisto da se opustim malo sa drustvom i da uzivam... mama zna da pusim, pusim i pred njom... a tata je skoro provalio i rekao da ce mi polomiti obe ruke i noge ako me vidi sa cigarom..

ja sam nastavila ***...

a sto se tice pica.. jednom sam se tako odsafila na drugovom 18-tom da je keva dosla po mene i bukvalno me odnela u krevet.... :) jos jednom me videla pojanu, pre 2 godine, al i ona je tad bila pijana, posto joj se rodila bratanica.. :)

a tata me nikad nije video pijanu al zna da sam se napila jednom na moru zato sto sam mu rekla sticajem okolnosti... neje bitno.. :D

Mene teraju da pusim i pijem,kazu ako roditelji daju detetu alkohol i cigarete,onda dete nece samo uzimati kad poraste.I tako ja pijem vino za rucak i pivo vikendom i super mi je,inace u pivu ima vitamina B tako da je i malo zdravo.Od cigareta imam strah,jer kad sam imala oko 3 i po godine teca mi dao da popusim cigaru ,a ja budala nisam skontala kako se pusi pa je okrenula naopacke i opekla usta,msm sad znam kako treba,al ne vredi,jos uvek imam traume..

za pušenje, opijanja i slično...? :eek: :hahaha:

hmm....ne radim nista od ovoga....ali......se penjem na vrhove zgrada.....hodam po zaledjenoj reci.....spustam se sa rolerima niz nizbrdicu koja je skoro 90 stepeni i veoma duga...+prolaze kola...+nemam kocnice......onda......sednem na sred mosta, jer je prosao beli golf brzinom 3km/h....i jer sam videla polomljenu qcicu......drogiram se.....salim se :hahaha: mada se sprdamo tako...jer ja i moje drustvo izgledamo kao naduvani uvek....jer radim svakakve stvari...i uvek crkavamo od smeha.............
a inace.....ne nameravam ni da pusim, ni da pijem, ni da se drogiram....ni sl.....mrzim cigare i alkohol....
i tako....:)

e sad ovako....samo cu reci da ne sedim na ladno betonu....a za ovo ostalo....

***, pusim, nzm koji ce mi k. al moram :)
pijem vopi i baltic vodku :) samo sa drustvom...kad se sprema neka zaje.bancija ili se ide negde....:mrgreen:

kao sto je neko vec spomenuo, par puta sam dosao kuci sav haj...keva nista nije provalila a cale je mislio da sam pijan i samo se nasmejao i poslao me da spavam....nije imalo sanse da zaspim...marijana dusa! :mrgreen:
e sad moji ne znaju za pusenje i za marjianu....a to da se povremeno napijem to im ne predstavlja neki proble....

Back