Da li vase supruge mastaju o trojci sa dva muskarca..

depositphotos_441370916-stock-photo-multicultural-love-relationships-concept-white.jpg
1753079952478.jpeg

Ovako nešto, lično ne preferiram crnopute.

Ali ja baš slušam priču... tip svojoj devojci traži nekog za trojku sa njima i kaže može ja ću ga naći ali samo jednom sa nama da se kreše ! Ne želim da se primi na tebe i da posle vi iza mojih leđa se ... U tom smislu si u pravu, bolje naći dva drugara koji nemaju veze !
Jaka je priča kad on traži još jednog tipa.

Gde uvek nađete neke koje neće to reći
Zar ima tako malo otvorenih i normalnih osoba?
Mislim da samo funkcionise ono sto si pre pisala na nekoj temi.
Pre nego sto se odlucite za zajednicki zivot definisati do detalja kako zelite da funkcionise vas buduci brak,zajednica nbt
Sve kasnije je nemoguce,moje su sve bile ljubomorne ,,zasto nez jer nikad nisu me uhvatile na delu ,nit sam im ista uskratio nit bio idiot da se osecale lose ..uvek su imale postovanja,zelje ispunjene zavisno od situacije dal je bilo moguce odmah al u sv slucaju trudio se da su srecne i ispunjene.
Jednostavno takav mi je horskop il vec sudbina.

Sto nece brate? Valjda je osnova svakog odnosa poverenje.
Pa po reakciji kad mi se neka ne direktno al indirektno nabacuje uvek kad stignem kuci kaze jeb joj mat,,nesto ti se mnogo uvija i daje posebnu paznju i sl ti zenski izlivi ljubomore koji se na kraju svode i na neki vid pretnji..
Dovoljno je da skapiras da joj nije po zelji da je kresnem..
U sv slucaju ja napravim plan i pre il kasnije realizujem i cutim.

Mislim da samo funkcionise ono sto si pre pisala na nekoj temi.
Pre nego sto se odlucite za zajednicki zivot definisati do detalja kako zelite da funkcionise vas buduci brak,zajednica nbt
Sve kasnije je nemoguce,moje su sve bile ljubomorne ,,zasto nez jer nikad nisu me uhvatile na delu ,nit sam im ista uskratio nit bio idiot da se osecale lose ..uvek su imale postovanja,zelje ispunjene zavisno od situacije dal je bilo moguce odmah al u sv slucaju trudio se da su srecne i ispunjene.
Jednostavno takav mi je horskop il vec sudbina.
ne lepi,takvi su ti izbori

...mastala i ispunio joj
ali
moralo je to poci losim putem
jer lazna iskrenost uvijek uzme danak
sve se to desilo poslije razvoda i moja provokacija da se spremi za moje napade
kao tudju i tako je prosla najbolja godina nasek druzenja poslije 17.godina...i danas zalim zasto nijesam sacekao da ona meni
uzvrati a imala je takav plan
radila je na hirurgiji u Kanti...jbg.

А да ли твој мушкарац машта о жени која нема напумпана уста и притом не отвара непримерене теме на Крстарици?

И да ли сматраш да ти није рекао то како не би остао без редовног секса? 🤔
na kog tacno mislis?

Back