kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.714
Čik nek se usudi...i da li smatrate da vam nisu rekle da ne mislite da im niste dovoljni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čik nek se usudi...i da li smatrate da vam nisu rekle da ne mislite da im niste dovoljni?
+ Obdareni PrevodilacЈа немам супругу. Али ја маштам о шесторки где ћу ја бити са пет девојака, са Хрватицом, Босанком, Рускињом, Албанком, Туркињом.
Been there, done that...Ја немам супругу. Али ја маштам о шесторки где ћу ја бити са пет девојака, са Хрватицом, Босанком, Рускињом, Албанком, Туркињом.
Amateru...A šta ću kad sam zaostao pa mi nije normalno da mi partnerku taslači iko osim mene![]()
Sebičnjarasamo je tvoja sreca bitna?
dva prijatelja. tu može doći do gadne ljubomore. bolje da se ne znaju.
dva prijatelja. tu može doći do gadne ljubomore. bolje da se ne znaju.
profesionalko...Amateru...![]()
Jaka je priča kad on traži još jednog tipa.Ali ja baš slušam priču... tip svojoj devojci traži nekog za trojku sa njima i kaže može ja ću ga naći ali samo jednom sa nama da se kreše ! Ne želim da se primi na tebe i da posle vi iza mojih leđa se ... U tom smislu si u pravu, bolje naći dva drugara koji nemaju veze !
Dok pisem ovo ruka mi drhtii da li smatrate da vam nisu rekle da ne mislite da im niste dovoljni?
Verovatno da,nece to reci u lice al kako mi muski pozelimo neku tako bi i one
Mislim da samo funkcionise ono sto si pre pisala na nekoj temi.Gde uvek nađete neke koje neće to reći
Zar ima tako malo otvorenih i normalnih osoba?
Sto nece brate? Valjda je osnova svakog odnosa poverenje.Verovatno da,nece to reci u lice al kako mi muski pozelimo neku tako bi i one
Pa po reakciji kad mi se neka ne direktno al indirektno nabacuje uvek kad stignem kuci kaze jeb joj mat,,nesto ti se mnogo uvija i daje posebnu paznju i sl ti zenski izlivi ljubomore koji se na kraju svode i na neki vid pretnji..Sto nece brate? Valjda je osnova svakog odnosa poverenje.
ne lepi,takvi su ti izboriMislim da samo funkcionise ono sto si pre pisala na nekoj temi.
Pre nego sto se odlucite za zajednicki zivot definisati do detalja kako zelite da funkcionise vas buduci brak,zajednica nbt
Sve kasnije je nemoguce,moje su sve bile ljubomorne ,,zasto nez jer nikad nisu me uhvatile na delu ,nit sam im ista uskratio nit bio idiot da se osecale lose ..uvek su imale postovanja,zelje ispunjene zavisno od situacije dal je bilo moguce odmah al u sv slucaju trudio se da su srecne i ispunjene.
Jednostavno takav mi je horskop il vec sudbina.
na kog tacno mislis?А да ли твој мушкарац машта о жени која нема напумпана уста и притом не отвара непримерене теме на Крстарици?
И да ли сматраш да ти није рекао то како не би остао без редовног секса?![]()