Da li vas žene tretiraju kao novčanik?

Ako ne moze da se izbori onda nije alfa muzjak .
Prosto ko pasulj .:kafa:

Njihova ideja je da alfa svima komanduje, ali ispade da ne može da se izbori ni za osnovne stvari.
Ja ne dajem ni milimetar svog integriteta i neko da podiže pare sa mog račune bez prethodnog dogovora o načinu trošenja ne da ne može da se desi nego bi nastao pičvajz teške klase.

Kiza je ozenjen, i ne bi je nikad ostavio.... a truje vas,mlade muskarce,koji ne znate jos iz licnog iskustva...da imate vec neki gard i netrpljenje prema zenskicama :aha:

Na mene nije lako izvršiti uticaj.
Ja samo ne mogu da verujem da su muškarci ovoliko ogorčeni.
Pogledaj muški i ženski pdf.
Tamo sve same zadovoljne i ostvarene žene, a ovde vrvi od frustriranih, solo likova koji ne podnose žene.
Neko mi ovde prebacivao i što imam drugarice.
Ne žele ni da vide da žena otvara usta osim ako je u pitanju oralni sex.

Na mene nije lako izvršiti uticaj.
Ja samo ne mogu da verujem da su muškarci ovoliko ogorčeni.
Pogledaj muški i ženski pdf.
Tamo sve same zadovoljne i ostvarene žene, a ovde vrvi od frustriranih, solo likova koji ne podnose žene.
Neko mi ovde prebacivao i što imam drugarice.
Ne žele ni da vide da žena otvara usta osim ako je u pitanju oralni sex.
ti si baš neki naivan čovek

Kiza je ozenjen, i ne bi je nikad ostavio.... a truje vas,mlade muskarce,koji ne znate jos iz licnog iskustva...da imate vec neki gard i netrpljenje prema zenskicama :aha:

pa bilo bi malo nelogicno da pisem o zenama i kakve su a da sam jos shatro "nevin" , kao ti sto savetujes :roll:, mislim dal tvoj maleni izvitoperen mozak primecuje izvesnu nepovezanost u tome...a truju ih mediji izfeminizirano drustvo i "zenski saveti" :rotf:

- - - - - - - - - -

Njihova ideja je da alfa svima komanduje, ali ispade da ne može da se izbori ni za osnovne stvari.
Ja ne dajem ni milimetar svog integriteta i neko da podiže pare sa mog račune bez prethodnog dogovora o načinu trošenja ne da ne može da se desi nego bi nastao pičvajz teške klase.

pa nista ti se vezi i spremi za pičvajz teške klase ,skoro svakog dana, do kraja zivota....
srecno :mrgreen:

(bilo kakav dogovor, obecanje ,zaklinjanje ,saglasnost... i ostalo u usmenoj formi ,kod zena ,ima rok trajanja manji od 24h i obavezno pre il kasnije,-vrdace ,ispalice i prevarice ,)

Poslednja izmena:

Back