- Poruka
- 11.141
Ovo je pre svega zbog mog razgovora sa jednim forumašem koji smatra da nema načina da se ni "Alfa mužjak"
izbori sa ženskom pijavicom koja traži pare.
Jel tako il nije!?

Jel tako il nije!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je pre svega zbog mog razgovora sa jednim forumašem koji smatra da nema načina da se ni "Alfa mužjak"izbori sa ženskom pijavicom koja traži pare.
Jel tako il nije!?
Ovo je pre svega zbog mog razgovora sa jednim forumašem koji smatra da nema načina da se ni "Alfa mužjak"izbori sa ženskom pijavicom koja traži pare.
Jel tako il nije!?
Ako ne moze da se izbori onda nije alfa muzjak .Ovo je pre svega zbog mog razgovora sa jednim forumašem koji smatra da nema načina da se ni "Alfa mužjak"izbori sa ženskom pijavicom koja traži pare.
Jel tako il nije!?
Ako ne moze da se izbori onda nije alfa muzjak .
Prosto ko pasulj .![]()
Jel tako il nije!?
Pa ovo su Kizine reči, a on je oženjen i tvrdi da ne može da sačuva pare od žene koja troši na gluposti.
Njega sam citirao, ovo nije moje mišljenje.
Ja joj vala pare ne dam, sve moze da dobije al pare mora sama da zaradi.
Samo pokazes da imas, das joj nadu a onda joj dash k pa pedalu
Kiza je ozenjen, i ne bi je nikad ostavio.... a truje vas,mlade muskarce,koji ne znate jos iz licnog iskustva...da imate vec neki gard i netrpljenje prema zenskicama![]()
Samo pokazes da imas, das joj nadu a onda joj dash k pa pedalu
ti si baš neki naivan čovekNa mene nije lako izvršiti uticaj.
Ja samo ne mogu da verujem da su muškarci ovoliko ogorčeni.
Pogledaj muški i ženski pdf.
Tamo sve same zadovoljne i ostvarene žene, a ovde vrvi od frustriranih, solo likova koji ne podnose žene.
Neko mi ovde prebacivao i što imam drugarice.
Ne žele ni da vide da žena otvara usta osim ako je u pitanju oralni sex.
zar nije necasno od zene da vidi pare u muskarcimaZar to nije malo nečasno?
nema sanse,nece seljanke didu avtobusima pa to tieOvo je pre svega zbog mog razgovora sa jednim forumašem koji smatra da nema načina da se ni "Alfa mužjak"izbori sa ženskom pijavicom koja traži pare.
Jel tako il nije!?
Jel tako il nije!?
Kiza je ozenjen, i ne bi je nikad ostavio.... a truje vas,mlade muskarce,koji ne znate jos iz licnog iskustva...da imate vec neki gard i netrpljenje prema zenskicama![]()
Njihova ideja je da alfa svima komanduje, ali ispade da ne može da se izbori ni za osnovne stvari.
Ja ne dajem ni milimetar svog integriteta i neko da podiže pare sa mog račune bez prethodnog dogovora o načinu trošenja ne da ne može da se desi nego bi nastao pičvajz teške klase.