Da li vas zene kupuju sexom ?

Nemam sta da ponudim, valjda se seksamo zato sto se volimo, a ne iz neke koristi, tj. da bi ona "kupila mene" seksom.
Jednostavno ne kapiram sta "dugujem" to i zasto bi? Ona mi je devojka / zena, a ne neka tamo sa coska pa da joj posle seksa dugujem nesto.

Pada mi ne primer nesto, tipa, ona hoce nesto, ja necu, ne znam, da idem sa njom negde ili da provodim vreme sa njenim drustvom, i ja necu, i onda sada pokusava da me nagovori seksom, a strahovito se ljuti kada i posle tog seksa kazem "Ne".
Mislim, prvo ponizava sebe tako, potkupljuje me seksom, seksa se iz koristi a ne jer joj se seksa ili jer se meni seksa, a drugo, ne vrednuje ni mene kao osobu sa mozgom, cim misli da je dovoljno da rasiri noge i da padnem pod magiju njenog medjunozja i da radim sta joj je volja.

Nemam sta da ponudim, valjda se seksamo zato sto se volimo, a ne iz neke koristi, tj. da bi ona "kupila mene" seksom.
Jednostavno ne kapiram sta "dugujem" to i zasto bi? Ona mi je devojka / zena, a ne neka tamo sa coska pa da joj posle seksa dugujem nesto.

Pada mi ne primer nesto, tipa, ona hoce nesto, ja necu, ne znam, da idem sa njom negde ili da provodim vreme sa njenim drustvom, i ja necu, i onda sada pokusava da me nagovori seksom, a strahovito se ljuti kada i posle tog seksa kazem "Ne".
Mislim, prvo ponizava sebe tako, potkupljuje me seksom, seksa se iz koristi a ne jer joj se seksa ili jer se meni seksa, a drugo, ne vrednuje ni mene kao osobu sa mozgom, cim misli da je dovoljno da rasiri noge i da padnem pod magiju njenog medjunozja i da radim sta joj je volja.

Ne mislim u braku nego kao Free sexaci :lol:

:mrgreen:

Kada vam daju sex da li se osecate kao da im nesto dugujete ? :whistling:

Da li kada zensko daje sex muskarcu to je svetinja :heart:

A kada muski daju sex zenama to kao da nije ni dato :hahaha: bezvredno nesto :manikir:
vidiš...moje razmišljanje na tu temu je ovakvo...
koliko ona meni daje, toliko i ja njoj dajem...
misim ne kažem ja sad to da jebbem recipročno, nego po čemu to ona meni nešto daje...?
po čemu je meni lepše nego njoj...?
po čemu ja treba više da volim pichku nego što ona treba da voli ******...?
nigde ne piše da je meni pichka slađa nego što je njoj ******...
nije meni lepšpe nego njoj...
misim nisam merio, to je jelda nemerljivo, al računam da je priroda podesila to tako...
ako sam u zabludi, onda ću stvarno da dođem u iskušenje da odem i platim operaciju promene pola, ili ću da se nadam da ću u sledećem životu da se rodim kao žensko, pa da mi ceo život bude bolje u toku jebbanja, nego muškarcima...
al pošto se mi tešimo kako je nama isto u toku seksa, misim ja se tako tešim, ne znam za vas, eto ja sam napiso šta mislim o tome...
kakva crna kupovina...što ona mene da kupuje...?
što ja nju ne bi kupovao...?
nepodmitljiv sam seksom...sorry...

Back