Da li vas privlachi rizik?

Ja sam oduvek volela da rizikujem.Nekako taj osecaj neizvesnosti,ta mogucnost da se desi nesto dobro i nesto uzasno lose me je ispunjavala.Ta moja 'strast'mi se mnogo puta olupala o glavu.Druzila sam se sa ljudima sa kojima nisam trebala,pravila cesto kojekave gluposti..ma ima primera koliko hoces......ali ta neka moja unutrasnja potreba za dokazivanjem,je stvarno bila nenormalna.

hm...kad sam prinudjena na to...''ne bojim se'', kad moram, ''stisni zube i skači''...ali izbjegavam beskorisne rizike'' samo da bi napumpala mozak dozom adrenalina''...valjda ga i ovako zbog raznih stresova imam i previse...ali bez rizika nema nicega, iako zna da košta zdravlja i nerava...i ne znam da li je to radost nakon pozitivnog završetka ili samo olaksanje''uh,dobro je''...ne znam da postoje sigurne stvari ?...možda samo u našoj glavi da mi mislimo tako...ili samo ja ne umem da tako razmišljam...

Emily_Bg:
Ja sam oduvek volela da rizikujem.Nekako taj osecaj neizvesnosti,ta mogucnost da se desi nesto dobro i nesto uzasno lose me je ispunjavala.Ta moja 'strast'mi se mnogo puta olupala o glavu.Druzila sam se sa ljudima sa kojima nisam trebala,pravila cesto kojekave gluposti..ma ima primera koliko hoces......ali ta neka moja unutrasnja potreba za dokazivanjem,je stvarno bila nenormalna.
adrenalin je cudo... :D :D :D

Gljiva zjalelovka:
hm...kad sam prinudjena na to...''ne bojim se'', kad moram, ''stisni zube i skači''...ali izbjegavam beskorisne rizike'' samo da bi napumpala mozak dozom adrenalina''...valjda ga i ovako zbog raznih stresova imam i previse...ali bez rizika nema nicega, iako zna da košta zdravlja i nerava...i ne znam da li je to radost nakon pozitivnog završetka ili samo olaksanje''uh,dobro je''...ne znam da postoje sigurne stvari ?...možda samo u našoj glavi da mi mislimo tako...ili samo ja ne umem da tako razmišljam...
u pravu si za ovo "sigurno" ali, to je uobicajen termin koji koristimo za stvari gde mislimo da ne postoji rizik... primer, imas dve poslovne ponude, jednu u tvojoj struci drugu sa boljom ponudom(mislim na profit), ali ta se odnosi na nesto za tebe novo, sto nikada nisi radila niti mozes da predvidis kako ces je odraditi, znas samo ako uspes dobro ces proci... ovakvih primera imamo i u ljubavnom zivotu biti sa nekim ko te voli ili sa onim koga volis a nisi "sigurna" u njegove emocije itd... :)

Psihologue:
Obicno deca DOK NE PORASTU ignorisu savete..
Sa godinama se to shvati...
Reci O HELENA gde si to rizikovala?
hahahahaha... savete "ignorisem" dan - danas... saslusam tudja misljenja ali sam previse svojeglava da bi ta misljenja imala na mene neki specijalan uticaj... a sto se mog rizikovanja tiche psiho, cini mi se da gotovo nema perioda u mom zivotu gde nisam nesto rizikovala... u stvari ima... vreme nakon porodjaja je bilo jedno zaista mirno vreme... trajalo je celih 13 meseci... u tom se vremenu nisam bavila ni sa cim... ali, zar i to nije bio rizik? ;)

Back