- Poruka
- 79.571
Da li vas nerviraju vozači koji ne daju migavac pre skretanja?
Naročito kad čekaš da se uključiš i on samo skrene...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vas nerviraju vozači koji ne daju migavac pre skretanja?
uglavnom znaju da voze ali su sebični, ne interesuju ih drugi na putucudim se kako su dobili vozačku
Nekada mora tako, od kada tako radim bezbednija sam.i oni koji ukljuce neposredno pred skretanje.
Pa na ispitu nisu skretali bez.cudim se kako su dobili vozačku
posle odgovaraš za njega ko za čovekaNi približno toliko kao pješaci koji na zebri u sekundi zaokrenu za 90° i krenu prelaziti bez da pogledaju na jednu ili drugu stranu.
Kud srljaš, bog te ubio?
Da, plus što mi se takav lik dogodio da je vodio dijete za ruku.posle odgovaraš za njega ko za čoveka
Ne nerviraj se.Ni približno toliko kao pješaci koji normalno idu stazom i onda na zebri u sekundi zaokrenu za 90° i krenu prelaziti preko ceste bez da pogledaju na jednu ili drugu stranu.
Kud srljaš, bog te ubio?
Što se živciraš. Bog te u šumu okrenuoNi približno toliko kao pješaci koji normalno idu stazom i onda na zebri u sekundi zaokrenu za 90° i krenu prelaziti preko ceste bez da pogledaju na jednu ili drugu stranu.
Kud srljaš, bog te ubio?
Da. Ajd što ćeš da ubiješ budalu nego što će i nevino dete da stradaDa, plus što mi se takav lik dogodio da je vodio dijete za ruku.
Je*be se njemu što je meni u stomaku nakon toga još tri sata kuvalo od šoka, on vidi pješački i juriša.
NeopisivoDa li vas nerviraju vozači koji ne daju migavac pre skretanja?