Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 88.547
Никад оволико криминалаца није било у власти као данас.- не бираш полицајца који је милостив према криминалцу, већ оног строгог што хапси а по потреби и бије

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Никад оволико криминалаца није било у власти као данас.- не бираш полицајца који је милостив према криминалцу, већ оног строгог што хапси а по потреби и бије
E da su samo oni...Misliš na preletače kao što su npr Zoka i Gmaz Šormaz?
s oproštenjem ako vam treba od decembra do juna da samo trenutno zbunite seljake sa kešovinom u Kosjeriću onda ne znam koga treba da bude sramota?Sto botujete za SNS?
Kada ova vlast ljosne, kako cete pogledati vase komsije u oci posle toga?
Hoce li biti ono 'E, pa to su razlicita misljenja, idemo dalje Komso!'
Ono, bas me zanima kako se psihicki procesuira ta SNS besramnost?
Žuta firma menja teze po običajuA ja sad ne razumem ove neke članove koji se,kao, vređaju na spomen reči bot.Pa ako nisi se tu pronašao, čemu tolika ljutnja i toliko "argumenata" tipa, ja nisam ni za koga al moram da kažem...
znači DžegiJa sam ponosna seljanka koja je pomalo pismena. Razbijam stereotipe![]()
Možda ovog što pucao na prostorije SNS-a jer mu nisu isplatili glasanje u Zaječarus oproštenjem ako vam treba od decembra do juna da samo trenutno zbunite seljake sa kešovinom u Kosjeriću onda ne znam koga treba da bude sramota?
gde je report iz Strazbura?
Šta vam poručila "uredjena" EU?
šta znači teniska loptica?
Znači Stojko, ubo si ga ko prstom u džemznači Džegi
daj jednu proju![]()
A ja sad ne razumem ove neke članove koji se,kao, vređaju na spomen reči bot.Pa ako nisi se tu pronašao, čemu tolika ljutnja i toliko "argumenata" tipa, ja nisam ni za koga al moram da kažem...
Pa nije to loše, na osnovu izražavanja, utvrdiš nivo inteligencije i izbegavaš ćaci kulturu.Речи могу све.
Рецимо лупиш некоме етикету и гледаш реакцију.
И онда уживаш.
Дођу међутим мангупи
па ти узврате истом мером.
Прихвате твоју номенклатуру
по којој су ботови они што бране власт.
И шта ураде мангаши ?
Они нађу назив и за оне који би да буду власт.
Рецимо говнојеци.
И на питање што ботујеш, одговарају
А што ти јешговна ?
Pa nije to loše, na osnovu izražavanja, utvrdiš nivo inteligencije i izbegavaš ćaci kulturu.
Naravno, podržavam tvoje pravo na mišljenje o pripadnosti sve dok ne vređaš moj izbor.Ма боље Ћаци ...
Naravno, podržavam tvoje pravo na mišljenje o pripadnosti sve dok ne vređaš moj izbor.![]()
Razmišljam o tvom načinu komuniciranja. Lično vređanje, argumenti? Nema ih..Размишљам о твојим квалитетима.
Нема их.
Пардон, имаш добру везу !![]()
Razmišljam o tvom načinu komuniciranja. Lično vređanje, argumenti? Nema ih..
Eto vidišJasta iz raja je izaso![]()
![]()
Mani vise da spamujemo temuEto vidiš![]()
Nemam ja nista protiv protest medjutim postoje dve tri greske u koracimaPobrisaće nadležni orgazmi
Ne brini
Moje srce sve razumeNemam ja nista protiv protest medjutim postoje dve tri greske u koracima
1.Nista nece da se promeni
2.Uzimajuci u obzir globalan desavanja izabrano je bas glupo vreme
3.Nisu izvorni,uplitanje stranih sluzbi
Nemoj da mislis da ga ja obozavam,samo biram manje zlo,nadam se da razumes
A dobro ondak teramo na zezanjeMoje srce sve razume
Toliko toplo i široko srce imam, Lepa Brena bi mi pozavidela![]()
Pa sramota me uvaženi kolega ali šta da radim kad je želja za botovanjem jača od osećaja sramote.Živ nesam ako ne botujem.Sto botujete za SNS?
Kada ova vlast ljosne, kako cete pogledati vase komsije u oci posle toga?
Hoce li biti ono 'E, pa to su razlicita misljenja, idemo dalje Komso!'
Ono, bas me zanima kako se psihicki procesuira ta SNS besramnost?
E pa sad, pogledaj koliko tu ostrascenih ljudi (da ne kazem, fasista) ima. I sa kim si na istoj strani.Da li ovo ozbiljno misliš ili...
Ja uopšte ne volim SNS, niti botujem za njih, član sam opozicione stranke, ali mi se ovo nošenje žute trake ne sviđa.
Ne sviđa mi se ni ono "jahanje" jer me to podseća na jahanje sveštenika posle II svetskog rata i na komunizam.
Da li te je sramota Stojko?s oproštenjem ako vam treba od decembra do juna da samo trenutno zbunite seljake sa kešovinom u Kosjeriću onda ne znam koga treba da bude sramota?
gde je report iz Strazbura?
Šta vam poručila "uredjena" EU?
šta znači teniska loptica?
nema to obraza, ni casti ni moralaOno, bas me zanima kako se psihicki procesuira ta SNS besramnost?