Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 10.906
Cena paradajza u Grčkoj je skočila na 2,5 eura..
Sad će još...
Sad će još...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja samo vredne nickove biramCena paradajza u Grčkoj je skočila na 2,5 eura..
Sad će još...![]()
Onda sam ja trebala da budem Rio Mareja samo vredne nickove biram![]()
Onda sam ja trebala da budem Rio Mare![]()
Ta volja se nekako čudno manifestuje putem ucene, prinude, potkupljivanja, batinjanja, sile, propagande...Bolje nego kvinsliška besramnost zapadnih supozitorija.
Kako vas nije sramota da pljujete po volji spopstvenog naroda
koji je jasno pokazao svoj izbor?
Spremni ste da pljujete i po svom narodu i po svojoj crkvi, po
svojoj akademiji (SANU), po bratskom ruskom narodu...
...a sve zbog toga što vam je doope zinulo na zapadnjačke pare.
Sto botujete za SNS?
Kada ova vlast ljosne, kako cete pogledati vase komsije u oci posle toga?
Hoce li biti ono 'E, pa to su razlicita misljenja, idemo dalje Komso!'
Ono, bas me zanima kako se psihicki procesuira ta SNS besramnost?
Zato što je na našoj političkoj sceni za dolazak i ostanak na vlasti bitno imati što veću stranačku vojsku. A ta stranačka vojska se ne formira od onih koji su do sada bili apstinenti, već od onih koji su i do sada bili stranački vojnici.ti zaista verujes u ovo sta pises?
ja ti sad potpisujem da ce biti gomila preletanja.
znas zasto?
jer su na nasoj politickoj sceni svi isti i bas zato ne ucestvujem u njoj od skidanja slobe..svako gleda svoje doope i svoj interes a ne da tebi ili meni ili lagreti bude bolje.
Što opet implicira ono što sam navela, briga njih koja stranka dokle god imaju koristi. Takvi nemaju u rečniku pojam sramote.Zato što je na našoj političkoj sceni za dolazak i ostanak na vlasti bitno imati što veću stranačku vojsku. A ta stranačka vojska se ne formira od onih koji su do sada bili apstinenti, već od onih koji su i do sada bili stranački vojnici.
Sto botujete za SNS?
Imamo mi vlast koja dosta kvalitetno radi protiv nas.
Umesto vlast da se plaši naroda i da zastupa interese naroda, ovde je obrnuto.
Takvi nemaju u rečniku pojam sramote.
A ta stranačka vojska se ne formira od onih koji su do sada bili apstinenti, već od onih koji su i do sada bili stranački vojnici.
Nešto mi se čini da imamo takvih policajaca za izvoz?који је милостив према криминалцу
Lepa ti ogrlica
Da li vas je sramota što navijate za Crvenu Zvezdu trenutnog prvaka u fudbalu ?Sto botujete za SNS?
zauvek zvezdaDa li vas je sramota što navijate za Crvenu Zvezdu trenutnog prvaka u fudbalu ?
Kada i ako ne bude više prvak, kako ćete svijetu u oči pogledati?
Nije da nije, ali baš me zanima kako i zašto ste navijali za Zvezdu i kad je prvak a pogotovo kada ne bude?
![]()
To je sramota svih sramota.Da li vas je sramota što navijate za Crvenu Zvezdu trenutnog prvaka u fudbalu ?
Nije da nije, ali baš me zanima kako i zašto ste navijali za Zvezdu i kad je prvak a pogotovo kada ne bude?
![]()
Na stranu to sto je i Zvezda mafijasko-kriminalno blato od kluba, pa ti i nije dobra ta poenta koju pokusavas da pokazes, nisi bas ispratio kontekst teme.Da li vas je sramota što navijate za Crvenu Zvezdu trenutnog prvaka u fudbalu ?
![]()
Na stranu to sto je i Zvezda mafijasko-kriminalno blato od kluba, pa ti i nije dobra ta poenta koju pokusavas da pokazes, nisi bas ispratio kontekst teme.
Za vas Bosance sa jeftinijim ulaznicama- Zar zaista mislite da je biti za mafijasko-diktatorsko-teroristicku vlast isto kao i biti protiv te vlasti; to je samo eto stvar ukusa?
Hint: Nije.
Ostaje i dalje nejasno koga podržavaš?Nemam para , a podržavam sanu i studente u onoj meri što je svakom očigledno .
U onome što nije nikog ne podržavam .
Koje Bosance'Na stranu to sto je i Zvezda mafijasko-kriminalno blato od kluba, pa ti i nije dobra ta poenta koju pokusavas da pokazes, nisi bas ispratio kontekst teme.
Za vas Bosance sa jeftinijim ulaznicama- Zar zaista mislite da je biti za mafijasko-diktatorsko-teroristicku vlast isto kao i biti protiv te vlasti; to je samo eto stvar ukusa?
Hint: Nije.