- Poruka
- 102
E MENI je jako dosadno i ovaj mislim da je net zesce s ra nje jer kad vidis sve na njemu dosadi tako da od dosade pravim ovu temu i odo se ubiijem ne mogu vise ae pozdrav vidimo se gore cekam vas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smara. Isto tako i animira poprilično. Pogotovo krstarica. Čudo je šta sve čovek može da pročita.![]()
Trazila sam svetski prosek plata i nisam nasla, vec sam sama izracunala da je 350 americkih dolara! UUUUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSS!
Nisam dokona nego mi je trebalo za praksu na faksu
E MENI je jako dosadno i ovaj mislim da je net zesce s ra nje jer kad vidis sve na njemu dosadi tako da od dosade pravim ovu temu i odo se ubiijem ne mogu vise ae pozdrav vidimo se gore cekam vas![]()
Joj, ja sam addicted, ali smara do bola...
Trazila sam svetski prosek plata i nisam nasla, vec sam sama izracunala da je 350 americkih dolara! UUUUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSS!
E MENI je jako dosadno i ovaj mislim da je net zesce s ra nje jer kad vidis sve na njemu dosadi tako da od dosade pravim ovu temu i odo se ubiijem ne mogu vise ae pozdrav vidimo se gore cekam vas![]()
Ljudi, jeste li toliko nemashtoviti?!
pa ponekad kad provedem pola dana na netu pa se smorim, jer ne znam vishe shta da radim...
Ljudi, jeste li toliko nemashtoviti?!![]()