MORNAR SA PUČINE
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
Ja jedem smoki i kikiriki kašikom, a čips viljuškom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve cesce zbog ukusa.Uhvatio sam sebe da to često radim.
I slađe mi. A vi?
Ja volim zelenu salatu da jedem prstima a ne da bodem na viljušku.ja to radim, kad nema nepoznatih oko mene
uvek prstima i uvek sirova hrana ne prskana.Uhvatio sam sebe da to često radim.
I slađe mi. A vi?
Jedem pitu prstima, naravno ne vani, između svoja 4 zida.Uhvatio sam sebe da to često radim.
I slađe mi. A vi?
Ja se izvinjavam što ću da političim ali mi pred očima slika predsednika kako trešnje jede pomoću viljuške i noža i ima i kašiku kojom sipaVidi, vidi, i stručnjaci su se pozabavili ovim fenomenom, te došli do ovih zaključaka
PREDNOSTI:
Poboljšano senzorno iskustvo:
Hranjenje prstima omogućava intimnije i senzornije iskustvo sa hranom, jer ruke mogu da osete njenu teksturu, temperaturu i aromu.
Povećano zadovoljstvo:
Neke studije sugerišu da jedenje rukama može da podstakne veći osećaj zadovoljstva i sitosti, jer usporava proces jedenja i poboljšava vezu sa hranom.
Poboljšano varenje:
Neki veruju da hranjenje prstima može da stimuliše sistem za varenje slanjem signala mozgu da se hrana konzumira.
I ja, naročito što je zamešam rukama, pa kad su već masni prsti...Ja volim zelenu salatu da jedem prstima a ne da bodem na viljušku.
To se srčeTeško da supu možeš prstima jesti ili neku čorbicu, pasulj![]()