DA LI VAM SE IKADA DESILO DA VAS SPOPADA NEKI PEDOFIL?

@Naancy - prosto i jednostavno --> batali! :) Ti znash shta se desilo (nazalost. ali dobro si prosla) i gotovo. Ako se desilo desilo se, ako nije nije.
Shta te briga.

Ja poznajem jednog CIKU koji je baaas bogat... Retko kad ga vidim a da nije sa nekom devojkom koja je mladja od njega.... nekih trideset godina!On me tako gleda kada prodje, javi mi se... Ne znam o cemu razmislja, j.b.t pa on ima i unuke.... :think:

Pa shta se ti brinesh?
Vidish da vec ima neku...
...osim ako nisi ljubomorna? ha!

ma bas me briga ja sam daca i tacka.

Zachudjujesh me iz dana u dan. :shock:

ne znam je li bio pedofil ili samo neki manijak, ali me je napao =) imala sam nepunih 14 i vratjala se kutji (da, u suknjici i majchici, ali sam vishe lichila na pritku za paradajz u tom periodu). i kad sam skrenula u svoju ulichicu koja nema ni jednu jedinu svetiljku, on skrenuo za mnom i uhvatio me oko vrata. ne znam ni sama vishe shta sam radila, vrishtala, on mi stegao grlo, pa sam pochela da se gushim, grebala ga, 'ladno sam ga podigla na ledja....ali, nisam bila svesna nichega shto radim....ne znam koliko je to rvanje trajalo, na kraju me je pustio i otishao, a ja sam ukocheno stajala i gledala ga kako bezi...aaa, ***..velika je to trauma bila za mene, osetjala sam nedelju dana njegov miris...kada sam doshla kutji videla sam da mi je skroz odrana noga, ishla mi je krv. nit znam kako sam se povredila, nit me je zabolelo...nishta zivo nisam osetjala...
i tako...
i dalje mi je frka kada je situacija slichna tadashnjoj...

ovo je malo prepravljena erotska prica 100% :lol::lol::lol: tako samo oni mogu izvaliti...:lol: haha onda sam uradio matrix jump i prosFira lobanju kroz zid sacmarom manijaku...odakle ti sacmara?...cuti tu :lol::lol::lol::lol:

ne znam je li bio pedofil ili samo neki manijak, ali me je napao =) imala sam nepunih 14 i vratjala se kutji (da, u suknjici i majchici, ali sam vishe lichila na pritku za paradajz u tom periodu). i kad sam skrenula u svoju ulichicu koja nema ni jednu jedinu svetiljku, on skrenuo za mnom i uhvatio me oko vrata. ne znam ni sama vishe shta sam radila, vrishtala, on mi stegao grlo, pa sam pochela da se gushim, grebala ga, 'ladno sam ga podigla na ledja....ali, nisam bila svesna nichega shto radim....ne znam koliko je to rvanje trajalo, na kraju me je pustio i otishao, a ja sam ukocheno stajala i gledala ga kako bezi...aaa, ***..velika je to trauma bila za mene, osetjala sam nedelju dana njegov miris...kada sam doshla kutji videla sam da mi je skroz odrana noga, ishla mi je krv. nit znam kako sam se povredila, nit me je zabolelo...nishta zivo nisam osetjala...
i tako...
i dalje mi je frka kada je situacija slichna tadashnjoj...

Izvini morao sam jos jednom da procitam,za dobro jutro :lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ma to i ja kazem, a sve bih volela da se vozaju u Jeepu, da ih neki matorac casti i da im kupuje poklone, a vamo kao Fuuuuuj ,......Ma daj :mrgreen:

stvarno te ne razumem meni je to fuj,mislim bolje me uvo za one devojke od 20 sto su sa borzujima od 60,to je druga stvar,ali ono na sta ja mislim je odvratno,fuj deda od 50 godina da me gleda u dupe

@Daca94
Ajde bre,nemoj takve reci na Forumu.Stavi zvezdicu ili tako nesto,ali nemoj ovako,samo pokazujes da si lose vaspitana8)
I,stvarno,ljudi od 50 god. nisu dede,znaci moj tata bi za godinu postao deda...:Dsacuvaj me...
0-15 - Decak
15-30 - Momak,Decko
30-62 - Gospodin
62-150(i dalje:lol:) - Cika Dedica:lol:
:P:mrgreen::mrgreen:

pa dobro nemoj tako,samo me je iznrvirala ta glupost!!!!!!!za mene je 50 godisnjak deda!!!!!

pa ako se i dalje drzis tih satro-retro zargona i savremenih izraza iz vremena mog caleta sigurno i da nece8)

shibby-...koji si retard:roll:
ajde ubodi post bez toga.bices veca faca;)

aj bre sta ti lupak keve ti kakvi fazoni bas je normalno napisao!!!!!!!!!!!ala ti ponekad umes da das glup i netacan komentar ,mislim i ja ponekad ali ti ga bas pretera

Back