DA LI VAM SE IKADA DESILO DA VAS SPOPADA NEKI PEDOFIL?

:confused:Ne znam da li vam se to ikada desilo i sta mislite o tome.imam malo iskustva,iako nije na nama da mi odredjujemo ko treba umreti ali po meni su pedofili najgora stvorenja na svetu.naravno niko me nije silovao ili pokusao,ali dosta puta sam primetila kako me neki stariji muskarci gledaju i odmeravaju znate vec gde,cak mi se jedan ludak javlja i svakih 2 minuta pita koliko je sati,smeje se i gleda me,a ja bih crkla,tj pedofile bih zakonom zabranila...ako to moze

izvinjavam se u sto u nazivu teme ne stoji tacno ime ,tj nedostaje jedno slovo,ali svi znamo o kakvim kretenima je rec!!!!!

Moj profa fizike je pedofil,tj tako se prica!!!!

Jeste... Jednom sam izasao sa drustvom napolje... Bilo nas je desetak, pa je onda dosla jos jedna grupica malo starijih, zezali se ovo ono. Onda dve drugarice otisle da kupe nesto, valjda zvake otkud znam nebitno, kad ono iz njihovog pravca vrisak i trce njih dve a za njima pedo trci... E BRATE DA ZNAS KAKO SMO POJURILI ZA NJIM, ubismo ga od batina. Uhvatilo ga je jedno osmorica... Majmun. Ja nemam nista protiv homosexualaca bisexualaca, pa cak ni tranvestita ako me zaobilaze (***** ga, neki to rade zato sto im je tako u njima, njihov izbor, ali necu sad o tome), ali brate pedofilija i incest su PORGRESNI. To je perverzija. Jos sto juri dve drugarice koje poznajem 10 godina.... UHHH

Back