- Poruka
- 2.522

smejao bih se...samo sto je toliko tuzno da nemam volje![]()
hahahahahah

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

smejao bih se...samo sto je toliko tuzno da nemam volje![]()

Daco prestani da spamujesh na svim zivim temama, zavrshicesh kao jmarina.
Vratite se temi.

Ne znam da li vam se to ikada desilo i sta mislite o tome.imam malo iskustva,iako nije na nama da mi odredjujemo ko treba umreti ali po meni su pedofili najgora stvorenja na svetu.naravno niko me nije silovao ili pokusao,ali dosta puta sam primetila kako me neki stariji muskarci gledaju i odmeravaju znate vec gde,cak mi se jedan ludak javlja i svakih 2 minuta pita koliko je sati,smeje se i gleda me,a ja bih crkla,tj pedofile bih zakonom zabranila...ako to moze
izvinjavam se u sto u nazivu teme ne stoji tacno ime ,tj nedostaje jedno slovo,ali svi znamo o kakvim kretenima je rec!!!!!
Moj profa fizike je pedofil,tj tako se prica!!!!
Moj profa fizike je pedofil,tj tako se prica!!!!
Hehe, moj profa fizike (doduše, ja fiziku nemam, ali čujem svašta), je pedofil žešći... A moj razredni se oženio svojom učenicom...![]()
Mlađom 15 godina...![]()

Xexe,mene nisu napadali pedofili ali su me zato muvala 2 pedera iz Čačka.Nemam pojma odakle im hrabrost za tako nešto,pored onako lepo doteranih i mršavih pederaša oni nađoše mene koji stalno dižem tegove i radim tako te vežbe,da sam hteo mogao sam da ih pregazim.
Može biti i to.Jedini fizički jak ***** kojeg sam video i slušao je Azis.Ovde bi ga linčovali kada bi došao u SRB a oni ludi Bugari samo na ikonu što ga ne stave.pa mozda ih je bas to privuklo