Desilo mi se nekoliko puta da sam "registrovala" nekog pedofila,ali najgore iskustvo...
Bio je jun,2007.,i moj razred je organizovao da odmah posle skole odemo na Becarac.Bilo je super,iako nismo imali kupace,i pored mokre odece i svega...bas je bilo dobro.Uglavnom su svi otisli kuci,ali mojoj drugarici i meni je toliko bilo dobro,da smo duze ostale.Odeca nam se susila na jednom panju,a mi smo sedele na pesku,bolelo nas uvo,jer su svi bili u kupacima,pa koja je onda razlika izmedju gaca i majica,i kupacih...Ja sam primetila da me neki tip (oko 30,35 godina) odmerava,i pokusavala sam da to ne primecujem sve na fazon 2,3 pogleda,ne mora da znaci nesto...,medjutim,nije prestajao.Rekla sam to drugarici,ona kaze Nema veze,samo ignorisi.Bila sam strpljiva,ali nista.Poceo je tako i sa tom mojom drugaricom.Obe smo bile uplasene.Rekla sam joj,ajmo mi,postaje jako neprijatno.Slozila se,pocele smo da se oblacimo,i on je krenuo u suprotnom pravcu.Obe smo mislile Uh,dobro je,ide...,medjutim,on je seo na panj koji se nalazio nekih 3 m od nas!!Poceo je ispod sortsa da ...,i sto je najgore,to je bilo i previse vidljivo.Spakovale smo torbe i brzo k renule.Poceo je da nas prati!Nismo htele da izgleda sumnjivo,i pravile smo da ga ne vidimo.Onda smo usli u skolu,jer smo znale da ce tamo biti puno roditelja.Srecom,ovaj je odmah nestao.
Nadam se da mi se ovako nesto nikada vise nece desiti,jer je ipak strasno.Srce ti lupa kao ludo,ne znas sta da uradis...
E,tema je jako dobra!