DA LI VAM SE IKADA DESILO DA VAS SPOPADA NEKI PEDOFIL?

@tema
imala sam par susreta sa pedofilima, posebno pamtim jendog matorog lika iz kraja koji je stalno pokushavao da dodje do mene preko mojih drugarica, pisao pesme, dobacivao mi, i ja sam ga izbegavala dok mi se nije smuchilo...i onda mu je pripreceno, od tad prelazi na drugu stranu ulice kad me vidi.
Inache se trudim da nikad ne idem sama po kraju, kad se vrcam iz provoda itd jer mi je jedna od najboljih drugarica silovana pre 2 godine, i dosta poznanica je imalo neprijatnih iskustva.
A inache bih i silovatelje i pedofile obesila za j.aja. I to jedno na Trgu a drugo negde na Terazijama

da li ovo odgovara temi ..... imala sam 8 god ...bilo je vece oko 19 h isla sam sa mladjom sestrom do prodavnice da kupimo suncokret da grickamo.... sestra je vozila rolere i bila je ispred mene , ja sam isla polako i odjednom sam ugledala coveka koji mi ne da da prodjem ...ja sam se najezila od glave do pete..:shock: ali da stvar bude gora to je bio manijak i izvadio je ***** i pruzajuci prstom dole govorio je jel lepo jel lepo ??? pocela sam da zovem pomoc da vicem i on je nestao ... hvala Bogu sto to nije videla moja mladja seka inace ona bi ... kasnije sam ga vidjala po gradu smera plen .... i nekoliko puta je jurio mene i moje drugarice .... MANIJAK REGISTROVANI ....

Citat:
pa kadaa bi ti izgledala bar priblizno svom godistu onda ne b bilo problema....
u tome i jeste problem i sta se vise buniteeeeeee ,imateee 16 god ,trudite se da izgledate kao one od 30god ,a sto je najzalosnije radite sve kao i one u 30

Zashto je degen? Sasvim je upravu!
Koliko bre ima tih klinki shto nisu josh ni iz pelena izasle, a sise i dupe na izvolte.... I onda se pitaju zashto im se tako neshto deshava.
Daleko od toga da treba da budu zakopchane do grla, al ima razlike izmedju "biti doteran" i izgledati "idem na grand paradu."

Mislim, ne prozivam nijednu od devojchica sa foruma, jer ih ne poznajem, pishem generalno....

SLAZEM SE SAMO AKO DEVOJCICA KAO JA,MOJIH GODINA PRETERA,A JA NE PRETERUJEM!!!!!!

da li ovo odgovara temi ..... imala sam 8 god ...bilo je vece oko 19 h isla sam sa mladjom sestrom do prodavnice da kupimo suncokret da grickamo.... sestra je vozila rolere i bila je ispred mene , ja sam isla polako i odjednom sam ugledala coveka koji mi ne da da prodjem ...ja sam se najezila od glave do pete..:shock: ali da stvar bude gora to je bio manijak i izvadio je ***** i pruzajuci prstom dole govorio je jel lepo jel lepo ??? pocela sam da zovem pomoc da vicem i on je nestao ... hvala Bogu sto to nije videla moja mladja seka inace ona bi ... kasnije sam ga vidjala po gradu smera plen .... i nekoliko puta je jurio mene i moje drugarice .... MANIJAK REGISTROVANI ....

OVO U POTPUNOSTI ODGOVARA TEMI!!!!!!!!!1mojim drugaricama se to desilo pre par meseci u autobusu covek blene u njih i nesto im govori dok drka *****!!!!!!!!!!!!!!STRASNO I JA BI IH OBESILA ZA JAJA:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mad:

Dobro Lucky Charm jeste u pravu...u nekim stvarima...na primer jedna ''devojka'' iz mog razreda izgleda kao da je 4 srednje ali 'ladno...inache ima 13 godina...uvek ''namontirana'',go stomak,dupei sise na izvolte i onda kad je dechaci napadnu vishe: ''Neeeemoj,Gorane ostavi me!'' a sama ih izaziva...
I rekla je caletu ko je ''dira'' pa je njen cale ishao od kuce do kuce da im ochita lekciju,a nije pomislio da je njegovo mezimche mozda krivo za to...

Ok je to,biti lepo sredjen...i nebitno da li su to uske ili shiroke farmerice...ali postojji neka kultura...ako ide u shkolu treba se i obuci tako a ne kao da je krenula u disko...

a nash kako...to jeste bolest(mislim ne podnosim ih i najezhim se kad mi neki matori dobacuje)...al neki od njih mozhda i pokushavaju da se kontrolishu(retko al o5...ima sluchajeva) i onda ti takva ~riba~ proshetash polugola pored i njemu pukne....to je kao kad mashesh detetu slatkishima ispred nosa(debilan primer,al kontate valjda :lol: )

da,da kontamo ali bas me briga brate nek se lece,sta sad svi trebamo da se ustrucavamo!!!!:shock::confused:

Desilo mi se nekoliko puta da sam "registrovala" nekog pedofila,ali najgore iskustvo...
Bio je jun,2007.,i moj razred je organizovao da odmah posle skole odemo na Becarac.Bilo je super,iako nismo imali kupace,i pored mokre odece i svega...bas je bilo dobro.Uglavnom su svi otisli kuci,ali mojoj drugarici i meni je toliko bilo dobro,da smo duze ostale.Odeca nam se susila na jednom panju,a mi smo sedele na pesku,bolelo nas uvo,jer su svi bili u kupacima,pa koja je onda razlika izmedju gaca i majica,i kupacih...Ja sam primetila da me neki tip (oko 30,35 godina) odmerava,i pokusavala sam da to ne primecujem sve na fazon 2,3 pogleda,ne mora da znaci nesto...,medjutim,nije prestajao.Rekla sam to drugarici,ona kaze Nema veze,samo ignorisi.Bila sam strpljiva,ali nista.Poceo je tako i sa tom mojom drugaricom.Obe smo bile uplasene.Rekla sam joj,ajmo mi,postaje jako neprijatno.Slozila se,pocele smo da se oblacimo,i on je krenuo u suprotnom pravcu.Obe smo mislile Uh,dobro je,ide...,medjutim,on je seo na panj koji se nalazio nekih 3 m od nas!!Poceo je ispod sortsa da ...,i sto je najgore,to je bilo i previse vidljivo.Spakovale smo torbe i brzo k renule.Poceo je da nas prati!Nismo htele da izgleda sumnjivo,i pravile smo da ga ne vidimo.Onda smo usli u skolu,jer smo znale da ce tamo biti puno roditelja.Srecom,ovaj je odmah nestao.
Nadam se da mi se ovako nesto nikada vise nece desiti,jer je ipak strasno.Srce ti lupa kao ludo,ne znas sta da uradis...
E,tema je jako dobra!

Dobro Lucky Charm jeste u pravu...u nekim stvarima...na primer jedna ''devojka'' iz mog razreda izgleda kao da je 4 srednje ali 'ladno...inache ima 13 godina...uvek ''namontirana'',go stomak,dupei sise na izvolte i onda kad je dechaci napadnu vishe: ''Neeeemoj,Gorane ostavi me!'' a sama ih izaziva...
I rekla je caletu ko je ''dira'' pa je njen cale ishao od kuce do kuce da im ochita lekciju,a nije pomislio da je njegovo mezimche mozda krivo za to...

Ok je to,biti lepo sredjen...i nebitno da li su to uske ili shiroke farmerice...ali postojji neka kultura...ako ide u shkolu treba se i obuci tako a ne kao da je krenula u disko...

imam i ja takvu jednu u razredu i mogu da ti kazem da njoj ne prija kad svi krenu da je vataju i smaraju,to kako sve to pokazuje sise dupe itd pokazuje njenu zelju da se dokaze na neki nacin ali kad shvati da decaci iz razreda to bukvalno shvate onda njoj presedne.bas sam imala ovakvu situaciju u mom odeljenju,ne treba tako ici u skolu,ali to nije opravdanje da mogu to da joj rade,cim se zalila caletuu znaj da joj to ne prija samo nema karakter!!!!!!!!

a nash kako...to jeste bolest(mislim ne podnosim ih i najezhim se kad mi neki matori dobacuje)...al neki od njih mozhda i pokushavaju da se kontrolishu(retko al o5...ima sluchajeva) i onda ti takva ~riba~ proshetash polugola pored i njemu pukne....to je kao kad mashesh detetu slatkishima ispred nosa(debilan primer,al kontate valjda :lol: )

Nije debilan primer...i tachno je ovo shto si rekla...:-|

imam i ja takvu jednu u razredu i mogu da ti kazem da njoj ne prija kad svi krenu da je vataju i smaraju,to kako sve to pokazuje sise dupe itd pokazuje njenu zelju da se dokaze na neki nacin ali kad shvati da decaci iz razreda to bukvalno shvate onda njoj presedne.bas sam imala ovakvu situaciju u mom odeljenju,ne treba tako ici u skolu,ali to nije opravdanje da mogu to da joj rade,cim se zalila caletuu znaj da joj to ne prija samo nema karakter!!!!!!!!

Da ali ne mora da ide gola po shkoli i da mashe kukovima tako da se trebash odmaknuti od nje jedanmetar ako ne zelish da te zakuca za zid svojim kukovima...:rolleyes:

Ona zeli da se dokaze...? Pa nek se dokazuje nekim lepshim stvarima...nek im bude sooper drugarica,bla,bla...a ne da im bude dezurna ku**a...
Sa 13 godina bila je sa 60% debila iz shkole?
A? i chime se sad dokazuje?

Da ali ne mora da ide gola po shkoli i da mashe kukovima tako da se trebash odmaknuti od nje jedanmetar ako ne zelish da te zakuca za zid svojim kukovima...:rolleyes:

Ona zeli da se dokaze...? Pa nek se dokazuje nekim lepshim stvarima...nek im bude sooper drugarica,bla,bla...a ne da im bude dezurna ku**a...
Sa 13 godina bila je sa 60% debila iz shkole?
A? i chime se sad dokazuje?

PA VIDIS DA JE DEVOJKA RASPAD SISTEMA!!!!!!!!!TREBA JE PUSTITI DA BUDE FUXA,ALI TO NIJE OPRAVDANJE DA JE DEDE SPOPADAJU,JER ONA NECE DA BUDE SA DEDAMA NEGO SA CELOM SVOJOM SKOLOM!!!!!!!!!!KAP:confused:

ja i moja drugarica sedele na klupi i prilazi nama neki matorac ima 50+ god. sigurno i pita nas ''zashto ne idete kod ovih dechaka? to bi trebalo u vashim gidinama, ovaj ovde dechko je moj komshija, otjete da ga pozovem pa da se vi druzhite?'' (a inache na klupi do nas sedeli neki dechaci, stariji sigurno 5,6 god. od nas!)
a na bazenu redovno, kad prolazim svi matorci bulje u mene...

ja i moja drugarica sedele na klupi i prilazi nama neki matorac ima 50+ god. sigurno i pita nas ''zashto ne idete kod ovih dechaka? to bi trebalo u vashim gidinama, ovaj ovde dechko je moj komshija, otjete da ga pozovem pa da se vi druzhite?'' (a inache na klupi do nas sedeli neki dechaci, stariji sigurno 5,6 god. od nas!)
a na bazenu redovno, kad prolazim svi matorci bulje u mene...

E PA MENI TO BULJENJE :shock: BAS SMETA:mad:

PA VIDIS DA JE DEVOJKA RASPAD SISTEMA!!!!!!!!!TREBA JE PUSTITI DA BUDE FUXA,ALI TO NIJE OPRAVDANJE DA JE DEDE SPOPADAJU,JER ONA NECE DA BUDE SA DEDAMA NEGO SA CELOM SVOJOM SKOLOM!!!!!!!!!!KAP:confused:

Daco preshli smo na drugu temu...
Ako izaziva svoju generaciju takvim ponashanjem i izgledom,uopshte se ne bih chudila da je spopadne i neki matorac...a i podsecam te izgleda kao da je 4 srednje a ne 7 osnovne...a to nije normalno...

Ja optuzujem pedofile...i mislim da je to bolest...ali se moramo zapitati zashto se to dogadja?

Daco preshli smo na drugu temu...
Ako izaziva svoju generaciju takvim ponashanjem i izgledom,uopshte se ne bih chudila da je spopadne i neki matorac...a i podsecam te izgleda kao da je 4 srednje a ne 7 osnovne...a to nije normalno...

Ja optuzujem pedofile...i mislim da je to bolest...ali se moramo zapitati zashto se to dogadja?

zato sto je ovaj svet poludeo nacisto!!!!!!!

Back