- Poruka
- 32.028
Posle je primetio, nego sta.
posle je tek ništa nije primetio, vatromet i komete

ono, ono bambam dve šamarčine iz ramena,a on kaže: pa dobro gospodja smem valjda da proverim puls maloj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle je primetio, nego sta.
Ovakve ljude bih zatvorila u vrtic.
To ti nije najpametnija ideja...
@tema
Nije mi se desilo...
Bio je jedan slučaj u svijetu kad je jedna žena naučila da igra WoW da bi spopadala dječake. Jednog 16-estogodišnjaka je spopala, ali je silovanje spriječeno.On reko roditeljima, a pokazali su i sliku žene kasnije. Braćo, da je to mene zapalo kako bi mi bilo milo.
A još kad sam vidio sliku, shvatio sam kolika je budala taj momak. Čim je sve planirala da ga "ugosti".
Volio bi da me neka mlada žena siluje, vrlo rado.
![]()
What?kako si mocan i sexy, Sniki.![]()
Kako se zove onaj jedan film gde mala devojcica nalazi i ubija pedofile?![]()
Ne znam da li vam se to ikada desilo i sta mislite o tome.imam malo iskustva,iako nije na nama da mi odredjujemo ko treba umreti ali po meni su pedofili najgora stvorenja na svetu.naravno niko me nije silovao ili pokusao,ali dosta puta sam primetila kako me neki stariji muskarci gledaju i odmeravaju znate vec gde,cak mi se jedan ludak javlja i svakih 2 minuta pita koliko je sati,smeje se i gleda me,a ja bih crkla,tj pedofile bih zakonom zabranila...ako to moze
izvinjavam se u sto u nazivu teme ne stoji tacno ime ,tj nedostaje jedno slovo,ali svi znamo o kakvim kretenima je rec!!!!!
Kako se zove onaj jedan film gde mala devojcica nalazi i ubija pedofile?![]()
ono kad imaš sise pa opravdavaš časove po tri dana u paketu
msm nije da sad to eksplicitno koristim, al mom školskom razredni ne pravda izostanke koliko pravda recimo meni
ne spopada nas, daleko bilo
ustvari, baš je kul lik. pogotovo danas, opravdala sam 21 čas na priču nije mi bilo dobro
ono kad imaš sise pa opravdavaš časove po tri dana u paketu
msm nije da sad to eksplicitno koristim, al mom školskom razredni ne pravda izostanke koliko pravda recimo meni
ne spopada nas, daleko bilo
ustvari, baš je kul lik. pogotovo danas, opravdala sam 21 čas na priču nije mi bilo dobro
kod nas su devojcice sa vecim sisicama uvek dobijale bolje ocene iz fizike nego dascare..
jbbg krul wrld![]()
Vraćam se ja u junu mesecu iz škole (prošle godine)... kad ono zaustavi se neki manji kamion pored mene, unutra neki čovek srednjih godina, pita me gde je ta i ta ulica... ja hajd' krenem da objasnim a ono imam šta da vidim... bezobraznik gleda u mene, drži onu stvar i još kaže: ,,E izvini što ja ovako...''Bože, ima svakakvih!
Vraćam se ja u junu mesecu iz škole (prošle godine)... kad ono zaustavi se neki manji kamion pored mene, unutra neki čovek srednjih godina, pita me gde je ta i ta ulica... ja hajd' krenem da objasnim a ono imam šta da vidim... bezobraznik gleda u mene, drži onu stvar i još kaže: ,,E izvini što ja ovako...''Bože, ima svakakvih!
a sta ako je profesorka u pitanju![]()
Ne znam da li vam se to ikada desilo i sta mislite o tome.imam malo iskustva,iako nije na nama da mi odredjujemo ko treba umreti ali po meni su pedofili najgora stvorenja na svetu.naravno niko me nije silovao ili pokusao,ali dosta puta sam primetila kako me neki stariji muskarci gledaju i odmeravaju znate vec gde,cak mi se jedan ludak javlja i svakih 2 minuta pita koliko je sati,smeje se i gleda me,a ja bih crkla,tj pedofile bih zakonom zabranila...ako to moze
izvinjavam se u sto u nazivu teme ne stoji tacno ime ,tj nedostaje jedno slovo,ali svi znamo o kakvim kretenima je rec!!!!!