DA LI VAM SE IKADA DESILO DA VAS SPOPADA NEKI PEDOFIL?

Sledeći put kad me budu gnjavili ima da potegnem za telefonom i pokažem im razlog zašto da me batale.Ova na slici mi nije devojka(nažalost,eh što nisam stariji za nekih 10 godina)ali dovoljno pokazuje da nisam zainteresovan da imam dečka.Inače slika je slikana na Jagermeifter party gde je gostovao Marko Nastić.Kod ove promoterke pelinkovac mi je bio 50 a kod drugih"drolja"80 kinti.:lol:

@Daca - veruj mi ne treba ti to.
iz dva razloga:
1. jer se vodi kao oruzje, i ako ga nadju kod tebe mogu da te optuze
2. jer vrlo cesto mozes da se zaje8esh i rukom ili nekako vec to preneses sebi u oci.

Sem toga vecina devojaka se pri napadu toliko uspaniche da ne mogu ni ruku da mrdnu kamoli da izvade suzavac/skakavac.

Bolje idi na neke kurseve samoodbrane. Dodushe i to je pitanje koliko ce ti pomoci.

Sledeći put kad me budu gnjavili ima da potegnem za telefonom i pokažem im razlog zašto da me batale.Ova na slici mi nije devojka(nažalost,eh što nisam stariji za nekih 10 godina)ali dovoljno pokazuje da nisam zainteresovan da imam dečka.Inače slika je slikana na Jagermeifter party gde je gostovao Marko Nastić.Kod ove promoterke pelinkovac mi je bio 50 a kod drugih"drolja"80 kinti.:lol:

Ne zove se pice tako nego Jargermeister pio sam par puta i extra je!!

@Daca - veruj mi ne treba ti to.
iz dva razloga:
1. jer se vodi kao oruzje, i ako ga nadju kod tebe mogu da te optuze
2. jer vrlo cesto mozes da se zaje8esh i rukom ili nekako vec to preneses sebi u oci.

Sem toga vecina devojaka se pri napadu toliko uspaniche da ne mogu ni ruku da mrdnu kamoli da izvade suzavac/skakavac.

Bolje idi na neke kurseve samoodbrane. Dodushe i to je pitanje koliko ce ti pomoci.

znam te od ranije i uvek si delovala uobrazeno pa te nisam primecivao...
ali barem si malo realna i ne zivis u nekim bajkama..
rispekt
(a naravno to retko kome kazem a da se ne ulizujem:lol: )

Ne zove se pice tako nego Jargermeister pio sam par puta i extra je!!
WTF is this?http://www.jagermeifter.com/
Pogledaj link,idi na njega i videćeš da je to-to.Da,slažem se-piće je extra dok je hladno,kad se ugrejalo umalo me ne ubi.
P.S.Znam i za naziv Jagermeister nego nisam mogao da se odlučim koji ću da okačim pa mi je ovo moje lepše zvučalo.Ma jednostavno...Jager!:lol:

Back