neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Vala bash...e odohja da ne zakasim i danas na posao, nema smisla vishe...![]()
aha samo se sexas tu a na posao kasnis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vala bash...e odohja da ne zakasim i danas na posao, nema smisla vishe...![]()
Neka se sexaju ljudi! Vidis da im je to prioritet u zivotu!!!!aha samo se sexas tu a na posao kasnis.....
Neka se sexaju ljudi! Vidis da im je to prioritet u zivotu!!!!![]()
Zamislite da vodite ljubav kad vam se muz treba javiti u 08:00 casova ujutru na poslu.U 07:30 imate gradski autobus a vec je 07:20, a vama se bas usladilo.
Kako cete postupiti u tom slucaju i da li cete muzu dozvoliti, da na vreme stigne na poslu?
![]()
Ko je ovde na poslu? Jesi li sa mužem, u krevetu? Odakle putuje? Da li šef stiže na vreme, jeli makar on NA POSLU?![]()
U prvom pasusu postavke ove teme, ispravio sam nek gramaticke greske jer sam nenamerno pogresio u isticanju padeza akuzativa.
Tek toliko da budete upoznati s tim.
U prvom pasusu postavke ove teme, ispravio sam nek gramaticke greske jer sam nenamerno pogresio u isticanju padeza akuzativa.
sledeci put nemoj da ispravljas...imacemo jos vise materijala za zezanje :grin:....
drago nam je....što smo se upoznali...s tim![]()
Ne razumem jel se osladilo s mužem ili s nekim drugim ,jel muž na poslu ili on kasni
na posao?![]()
![]()
isto takodje
![]()
i na kraju balade s kim se osladilo i ko je kasnio na posao?![]()
![]()