mammy Poznat Poruka 8.057 18.01.2008. u 14:25 - Da li vam nacionalnost moze predstavljati "turn-off" ? :) #126 moja drugarica je non-stop sa muslimanima...bas zato sto nemaju rolkicu...mada mi je to glup razlog....
moja drugarica je non-stop sa muslimanima...bas zato sto nemaju rolkicu...mada mi je to glup razlog....
N ninani Poznat Poruka 8.013 18.01.2008. u 14:40 - Da li vam nacionalnost moze predstavljati "turn-off" ? :) #127 pisac87: IMA IZRODA U SVAKOJ PORODICI IMA IH I SVUGDJE, ali ipak treba GLEDAT DA NE NALETIS NA TE IZRODE A NE NA NACIONALNU OSNOVU.... Kliknite za proširenje... a sta ti mislis ima li izroda na Krsti??? uopste ne mislim na nacionalnoj osnovi...
pisac87: IMA IZRODA U SVAKOJ PORODICI IMA IH I SVUGDJE, ali ipak treba GLEDAT DA NE NALETIS NA TE IZRODE A NE NA NACIONALNU OSNOVU.... Kliknite za proširenje... a sta ti mislis ima li izroda na Krsti??? uopste ne mislim na nacionalnoj osnovi...
Maslachak Poznat Poruka 9.333 18.01.2008. u 14:40 - Da li vam nacionalnost moze predstavljati "turn-off" ? :) #128 ja nikad nisam videla obrezan ****.. a neshto mi to i nije zzelja... nikad nisam videla ni bash veliki ****... e. ali to mi je zzelja.
ja nikad nisam videla obrezan ****.. a neshto mi to i nije zzelja... nikad nisam videla ni bash veliki ****... e. ali to mi je zzelja.
luna 30 Primećen član Poruka 809 18.01.2008. u 14:42 - Da li vam nacionalnost moze predstavljati "turn-off" ? :) #129 Maslachak: ja nikad nisam videla obrezan ****.. a neshto mi to i nije zzelja... nikad nisam videla ni bash veliki ****... e. ali to mi je zzelja. Kliknite za proširenje... ovo prvo ćeš možda i da vidiš, a ovo drugo... malo teže
Maslachak: ja nikad nisam videla obrezan ****.. a neshto mi to i nije zzelja... nikad nisam videla ni bash veliki ****... e. ali to mi je zzelja. Kliknite za proširenje... ovo prvo ćeš možda i da vidiš, a ovo drugo... malo teže
Maslachak Poznat Poruka 9.333 18.01.2008. u 14:43 - Da li vam nacionalnost moze predstavljati "turn-off" ? :) #130 luna 30: ovo prvo ćeš možda i da vidiš, a ovo drugo... malo teže Kliknite za proširenje... e shto je moja sreca nikakva.
luna 30: ovo prvo ćeš možda i da vidiš, a ovo drugo... malo teže Kliknite za proširenje... e shto je moja sreca nikakva.
Fibo Ističe se Poruka 2.313 18.01.2008. u 14:47 - Da li vam nacionalnost moze predstavljati "turn-off" ? :) #131 Maslachak: e shto je moja sreca nikakva. Kliknite za proširenje... Nije nikakva.. samo nije velika
Poslednja Igra Leptira Veoma poznat Poruka 14.117 18.01.2008. u 14:51 - Da li vam nacionalnost moze predstavljati "turn-off" ? :) #132 mammy: moja drugarica je non-stop sa muslimanima...bas zato sto nemaju rolkicu...mada mi je to glup razlog.... Kliknite za proširenje... Umanji li im ovo osjecaj? Konstantno trenje o bokserice, pa otupe cula, ili bas suprotno, ekstaza non-stop? Hm,bice da je ovo prvo!
mammy: moja drugarica je non-stop sa muslimanima...bas zato sto nemaju rolkicu...mada mi je to glup razlog.... Kliknite za proširenje... Umanji li im ovo osjecaj? Konstantno trenje o bokserice, pa otupe cula, ili bas suprotno, ekstaza non-stop? Hm,bice da je ovo prvo!
PetrolBoy Poznat Poruka 7.577 18.01.2008. u 14:52 - Da li vam nacionalnost moze predstavljati "turn-off" ? :) #133 ninani: a sta ti mislis ima li izroda na Krsti??? uopste ne mislim na nacionalnoj osnovi... Kliknite za proširenje... NEMA SVE NAS VEZE ISTA TEMA! SEX!
ninani: a sta ti mislis ima li izroda na Krsti??? uopste ne mislim na nacionalnoj osnovi... Kliknite za proširenje... NEMA SVE NAS VEZE ISTA TEMA! SEX!
PetrolBoy Poznat Poruka 7.577 18.01.2008. u 14:55 - Da li vam nacionalnost moze predstavljati "turn-off" ? :) #134 Poslednja Igra Leptira: Umanji li im ovo osjecaj? Konstantno trenje o bokserice, pa otupe cula, ili bas suprotno, ekstaza non-stop? Hm,bice da je ovo prvo! Kliknite za proširenje... Ne znam sta bi ti rekao smjesno je to svakom non stop to zavisi od osobe i koliko je napaljiva mada nikada nisam razmisljjao o svojoj cuni!
Poslednja Igra Leptira: Umanji li im ovo osjecaj? Konstantno trenje o bokserice, pa otupe cula, ili bas suprotno, ekstaza non-stop? Hm,bice da je ovo prvo! Kliknite za proširenje... Ne znam sta bi ti rekao smjesno je to svakom non stop to zavisi od osobe i koliko je napaljiva mada nikada nisam razmisljjao o svojoj cuni!
N ninani Poznat Poruka 8.013 18.01.2008. u 15:00 - Da li vam nacionalnost moze predstavljati "turn-off" ? :) #135 pisac87: NEMA SVE NAS VEZE ISTA TEMA! SEX! Kliknite za proširenje... duzim boravkom samo na ovom pdf... plasim se da ugrozavam svoje mentalno zdravlje zato ja napravim promaju s vremena na vreme ...
pisac87: NEMA SVE NAS VEZE ISTA TEMA! SEX! Kliknite za proširenje... duzim boravkom samo na ovom pdf... plasim se da ugrozavam svoje mentalno zdravlje zato ja napravim promaju s vremena na vreme ...
rastamann Poznat Poruka 7.897 18.01.2008. u 15:36 - Da li vam nacionalnost moze predstavljati "turn-off" ? :) #136 Zatvaram ovu temu jer je idealna za flame svih onih koji nisu sposobni normalno da komuniciraju.