Da li vam je...

ćiri bu ćiri ba
abraka dabra
Pa to je najteze saznati. Ne mogu da znam da li postoji neko ko me voli, a da ja tu ljubav ne uzvracam. Moguce je, ali se ne moze saznati dok dotichna osoba ( ukoliko postoji ) to sama ne kaze ( mislim, da me voli, poshto ne mogu da uzvratim ljubav za koju ne znam da postoji ). Sve ostale, ako si na to mislio, sam uzvratio.

Pa , da mislio sam da osoba koja te voli , moze ti na sto nacina dokazati to, a da ti ni rijec ne kaze.A ukoliko ti ne prepoznas ono sto ona cinio, onda treba da kaze, mada to je vec mucan posao

...uzvracena ljubav?
Da li ste vi uzvratili ljubav?
Da li i dalje pricate osobi da je volite, a da znate duboko u sebi da volite njeno tijelo, provod, ne volite samocu...?

1.Jeste.
2. Naravno, to logicki proizlazi iz odgovora pod 1.
3. Volim osobu:), volim i osobino telo, volim osobu celu, bez ogranicenja. Ljudi se obicno ne plase samoce, vec usamljenosti, ponekad samoca ume i te kako da prija, al ***** tu "ljubav" koja je posledica straha od usamljenosti. Bolje biti sam nego s bilo kim, na trule kompromise ne pristajem.

...uzvracena ljubav?
Da li ste vi uzvratili ljubav?
Da li i dalje pricate osobi da je volite, a da znate duboko u sebi da volite njeno tijelo, provod, ne volite samocu...?

:) do pre par meseci bih rekla ne, ne i neeee...ali, stvari su se promenile, prvo kod njega a posle i kod mene...i kod nas nema tona, samo slike :hahaha:...e ovo je muskarac koji ne prica o emocijama, pa necu ni ja....s'o bi se reklo: precutno se volemo....:D

Back