Bernard OO
Aktivan član
- Poruka
- 1.172
Pa ebesh li ti neshto?
![]()
U narednih godinu dana necu, jer volim maloletnicu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ebesh li ti neshto?
![]()
U narednih godinu dana necu, jer volim maloletnicu![]()
mushkarci samo misle da biraju. Zzena bira svog mushkarca. Zato i kazzete da smo mnogo izbirljive i da vas odjebbavamo, a vi mushki idete na kvantitet, pa kao, neka che me vech odabrati ako startujem njih pet.![]()
To je zato shto ti uopshte ne birash, vech si biran.
Da li vam impunuje kada vam neko kaze da bi zeleo spavati sa[SUP]*[/SUP] vama ?
e ovaj bernard, da nema ime kao moja prva ljubav bas bi mi isao na zivac.....![]()
a i simpa je dečkić...si videla na "slikama"?
Ljubo, kad bi ozbiljno i zrelo razgovarali na tu temu, ne bi imali uopshte shta da prichamo jer je to gomila shovinistichkih i seksistichkih besmislica. Mushkarci su mushkarci, zzene su zzene, ne takmichimo se u istim kategorijama.
(Samo se nako prepuckavamo Berni i ja, ni on to tako ne misli)
Ovako cemo. Da li vam impunuje kada vam neko kaze da bi zeleo spavati sa[SUP]*[/SUP] vama ?Gornja dva odgovora su za zene a donja dva za muskarce
*spavati sa=torbati se sa=kresnuti=izjebati=izhebati=nabiti nekoj/m ....![]()
sve oko kreveta...niko ne pomenu serpu..."el ocesh dragi da ti spremim poparu"..."ocu bre dusho moja"![]()
Ovako cemo. Da li vam impunuje kada vam neko kaze da bi zeleo spavati sa[SUP]*[/SUP] vama ?Gornja dva odgovora su za zene a donja dva za muskarce
Zavisi ko mi to kaze.Ako mi kaze neki ulicni manijak sigurno je da mi neimponuje ali ako kaze neko ko mi se dopada onda da.
djole vud ju alou mi into jour es![]()
@Luna72....
Jak'š meš! Of kors! Vud ju alau mi into jur ejnus?
![]()
ne..cak smatram uvredom ukoliko neko zna da sam u ozbiljnoj vezi
al mislim imponuje...mos misliti dostignuca neko bi da te pohebeznaci svaku zenu na planeti ma kakva bila bi neeko hteo da pohebe