Da li vam imponuje?

Da li wam imponuje (procitaj temu) ? ^^

• Da=musko

glasova: 4 30,8%
  • Ne=musko

glasova: 2 15,4%
  • Da=zensko

glasova: 7 53,8%
  • Ne=zensko

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    13
  • Anketa je zatvorena .
mushkarci samo misle da biraju. Zzena bira svog mushkarca. Zato i kazzete da smo mnogo izbirljive i da vas odjebbavamo, a vi mushki idete na kvantitet, pa kao, neka che me vech odabrati ako startujem njih pet. :)

To je zato shto ti uopshte ne birash, vech si biran.

није баш тако..свесна си тога вероватно...само постоји делић женске сујете који не жели да призна то (исто је са типовима да се разумемо)...

....просто су неки људи пожељнији (у сексуалном, интелектуалном, духовном погледу) и могу да бирају, без обзира на пол :cool:

...што не значи опет да ће бити срећни у животу, ако им је све на тацни, чак почињем да верујем да је то проклетство на неки начин...

Ljubo, kad bi ozbiljno i zrelo razgovarali na tu temu, ne bi imali uopshte shta da prichamo jer je to gomila shovinistichkih i seksistichkih besmislica. Mushkarci su mushkarci, zzene su zzene, ne takmichimo se u istim kategorijama. :cmok:
(Samo se nako prepuckavamo Berni i ja, ni on to tako ne misli)

Ljubo, kad bi ozbiljno i zrelo razgovarali na tu temu, ne bi imali uopshte shta da prichamo jer je to gomila shovinistichkih i seksistichkih besmislica. Mushkarci su mushkarci, zzene su zzene, ne takmichimo se u istim kategorijama. :cmok:
(Samo se nako prepuckavamo Berni i ja, ni on to tako ne misli)

...онда са нмом дефинитивнио није нешто у реду, јер дефинитивно верујем у то што сам рекао ;)

Ovako cemo. Da li vam impunuje kada vam neko kaze da bi zeleo spavati sa[SUP]*[/SUP] vama ?Gornja dva odgovora su za zene a donja dva za muskarce :)

*spavati sa=torbati se sa=kresnuti=izjebati=izhebati=nabiti nekoj/m .... z:mrgreen:

Zavisi ko mi to kaze.Ako mi kaze neki ulicni manijak sigurno je da mi neimponuje ali ako kaze neko ko mi se dopada onda da.

Zavisi ko mi to kaze.Ako mi kaze neki ulicni manijak sigurno je da mi neimponuje ali ako kaze neko ko mi se dopada onda da.

borat-high-five.jpg

Luna vud ju alau mi into jur važin? :prstic:

ne..cak smatram uvredom ukoliko neko zna da sam u ozbiljnoj vezi

al mislim imponuje...mos misliti dostignuca neko bi da te pohebe :roll: znaci svaku zenu na planeti ma kakva bila bi neeko hteo da pohebe

hahaha... sto bi imponovalo da te neki krezuba debeli sav nikakav pita "da li bi se *ebala sa mnom?" hahaha.. sta kod njega moze da te privuce.. :D

a slazems e za to da bi svaki muskarac po*bao bilo koju devojku/zenu, sta god...

Back