- Poruka
- 50.044
Nemam ništa protiv..al i to ima psih dijagnozu da znaš..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Povracaju li posle?ne budi iskljuciva ako Ti ili neka ne volite ne bi verovala koliko njjh insistira na tome
"da volim, ...svrsi mi u usta" ! sam cuo vise puta verovala ili ne ...
zamilsi nisu bile ni pijane ni drogirane, ni ja u tim trenutcima slasti![]()
Nikad nisam tražio oral osim ako sama ne voli, pa tako nemam iskustva sa njihovim povraćanjem ČPovracaju li posle?
Ja i posle orala pola sata usta perem a sa svrskom mislim da bih mu je vratila duplo ako ne i vise.
To je dobro. No predigra je nekad potrebna, jer mora prvo da se digne.Nije mi jasna tema.
Ako sam dobro shvatio, neko moze da svrsi od oralnog zadovoljavanja?
Meni je to dosadno, mogu joj ga dati ako to toliko voli ali ocu da ga stavim u pravo mjesto sto prije i naravno da je ljubim a ne da ga blanja ustima.
Hahhhaha e pa onda nesto nije dobro kad sve to treba da bi se digao.To je dobro. No predigra je nekad potrebna, jer mora prvo da se digne.
Znaš kako nekad treba i vijagra i predigra, pogotovo kad dođeš u 40e ČHahhhaha e pa onda nesto nije dobro kad sve to treba da bi se digao.
Ili se dize sam od seksi price ili nesto ne valja.![]()
E ako ti treba sve to onda ni ne treba da imas seks. Ne nego da platis nekog da ti poebe zenu.Znaš kako nekad treba i vijagra i predigra, pogotovo kad dođeš u 40e Č![]()
Bravo, potentan si, no nisu svi ČE ako ti treba sve to onda ni ne treba da imas seks. Ne nego da platis nekog da ti poebe zenu.
Ja nekad kad sam sit a ona ga kao mazi a meni uopste nije do toga...uzmem i ja nju da mazim dolje i momentalno se digne cim je dohvatim tako vlaznu, eto, trik.
Mozda da se razvedes i nadjes bolju ribu. Ahahhahaha.Bravo, potentan si, no nisu svi Č![]()
Na ženu se najbolje napalim, nego imam dosta kilometara iza sebe, pa eto. Antipshotik je isto problem, pošto umanjuje seksualnu željuMozda da se razvedes i nadjes bolju ribu. Ahahhahaha.![]()