Da li trenirate nesto?

Ne treniram nishta...
trenirala sam aikido godinu dana... do tad sam bila premrshava, a kad sam prestala ugojila sam se... i od tad se samo gojim i gojim... :confused: ...
na raspustu sam bila aktivna, vozila bajs svako veche, radila vezhbe, stalno bila u pokretu, a sad od ove jeb** shkole nemam vremena ni za shta... ugojila se 3kg od raspusta:neutral: ... od januara tju na aerobik...

Pa naravno da je lakshe da se ugoji... mislim blago onima kod kojih je obrnuto...
neke moje drugarce jedu 3x vishe od mene, a izgledaju ko pola mene... dobro aj sad ja ke*am malo, nisam ni ja debela ali.... :roll:

E devojke su fascinantne, ako ih poznajes, bile one mrsave ko grancice reci ce "ja sam debela", ako ih ne poznajes bile one tenkovi reci ce "pa nisam ja debela"...

Naravno implikacija nema nikakvih... samo konstatacija!

Vidite sta radi ta prirodna selekcija...

Ovo... one devojke koje imaju viska kilograma a kazu da nisu debele to znaci da one nisu iskompleksirane ili jednostavno ne zele sebi da priznaju da imaju viska kilograma... a one mrsave koje govore da su "debele" zaparavo ili su iskompleksirane ili ne zele da im se to desi ili pak to pricaju da bi im neko drugi rekao da su mrsave, zgodne, bla, bla.... <------------ moje misljenje

Ovo... one devojke koje imaju viska kilograma a kazu da nisu debele to znaci da one nisu iskompleksirane ili jednostavno ne zele sebi da priznaju da imaju viska kilograma... a one mrsave koje govore da su "debele" zaparavo ili su iskompleksirane ili ne zele da im se to desi ili pak to pricaju da bi im neko drugi rekao da su mrsave, zgodne, bla, bla.... <------------ moje misljenje

Slazhem se...

tako jedna moju drugarica (premrshava) po ceo dan govori kako je debela i kako je na dijeti, a kad je bila u domu zdravlja doktor je pitao dal ona neshto jede jel je bash mrshava, a ona njemu kazhe ''pa jedem ja normalno, al pogledajte kolko sam mrshava, sushim se, vetar tje da me odnese''... a po ceo dan qka kako je debela...

E devojke su fascinantne, ako ih poznajes, bile one mrsave ko grancice reci ce "ja sam debela", ako ih ne poznajes bile one tenkovi reci ce "pa nisam ja debela"...

Naravno implikacija nema nikakvih... samo konstatacija!

Vidite sta radi ta prirodna selekcija...

ja nikad ne bi rekla ja sam debela,ni onome koga poznajem,a ni onome koga ne poznajem...mislim,zashto bih trazila od nekog da mi kaze da sm zgodna,ili slichno kad ja to znam...a komplimenti se ne trazhe...:)
au,da,ja treniram kosharku,2 godine ima vec,a pre toga sam plivanje nekih 5 godina...:)

Furala sam karate jedno 8 godina, osvojila neko prvo mesto '99, i kad krenuh u srednju ode sve u pm.
Inace, svakodnevno trcim na trim stazi odje u Kosutnjaku u 6 ujutru [samo ne s kucetom ko sibil :mrgreen:] a kad je zima, pravim drustvo nekim studentima s DIF-a koje poznajem...zovu me u njihove sale, pa igramo basket i gimnastiku jejjjjjjjjj :D

Back