Da li trenirate nesto?

winnie pooh:
Joj ja sam trenirala svasta i nesto....... Prvo vaterpolo pa umetnicko plivanje pa sam isla nekih 10 godina na one latino plesove, pa opet plivanje, i tako.... Sad nista ali najzanimljivija stvar je sto uvek dodjem do nekog zapazenijeg uspeha pa prestanem..... :-( Moj drug trenira tenis vec godinama tako da nisi usamljen...... :lol:

UsamljenA. :)

Tenis je zakon.Ja sam,jbg,antitalenat.I to potvrdjeni.Zadnji sam se put okusala letos u Engleskoj,i bila sam par sa burazerom koji trenira vec 7 godina.Tako sam ga udarila reketom u jednom trenutku,da mi ga je uzeo,dva puta udahnu i izdahnuo i pitao me jel hocu da igramo fudbal! :D :D :D

Trenirala sam gimnastiku nekih 4,5 godina a od pre mesec dana sam krenula na flamenko i planiram da uporedo sa tim krenem i na salsu(volem da mesam zadnjim delom tela :razz: )Takodje dosta cesto trcim nekih 4,5 puta nedeljno a planiram da krenem i na planinarenje

Tamplja_90:
ja ocju na KIK BOOOOX.....:mrgreen:
samo daleko mi je sad to 'de ja ocju....ali ako ne nadjem nigde blizhe vala idem tamo.....dosadio mi je pomalo ples...:P

Где си кик-бокс нашла?
давно нисам видео девојку која тренира кик бокс...
то је улични спорт, то није ни за самоодбрану, то је спорт који не заслужује да буде спорт.
1)Развија агресивност
2)јако лако се уче покрети, после тога је само убијање
3)свако може да га тренира, ако је спреман да добија батине
4)напредовање се мери по томе колико си људи нокаутирао у граду

Част изузецима, али каквих сам ја ликова видео на кик боксу, то је страшно...
Никада не бих девојци препоручио кик-бокс...поготово лепој :wink:
Ако имаш доброг момка имаш увек ко да те брани,... ако баш желиш бити самостална, научи неку другу борилачку вештину...

Back