Da li trenirate nesto?

Metal girl:
I,kako ti ide?? I ja isto treniram,ali mi ne ide bas najbolje.... Koliko vozis na 100m kraul?? Koje su tvoje tehnike,u kojem klubu treniras?? ;)
nash kako ... ne plivam na vreme (jer ne idem na takmichenja neg rekreativno)..a i sad sam pauzirao 1mesec :(... nisam mogao nikako da stignem... :( sad bih trebao o5 da krenem.....kad plivam idem 2-2.3km za 1 trening.. i to plivam kraul, prsno.. i pred kraj malo ledja....treniram u Voshi...!!
a ti ?? :D

Sergi0:
nash kako ... ne plivam na vreme (jer ne idem na takmichenja neg rekreativno)..a i sad sam pauzirao 1mesec :(... nisam mogao nikako da stignem... :( sad bih trebao o5 da krenem.....kad plivam idem 2-2.3km za 1 trening.. i to plivam kraul, prsno.. i pred kraj malo ledja....treniram u Voshi...!!
a ti ?? :D
Ja treniram u Vrbasu,ali pocetne ''korake'' sam zapocela u Beceju... Mi plivamo oko 3,5 km za jedan trening,ali to je od skora jer smo dobili novog trenera nedavno.... Uff,blago tebi,treniras u bas super klubu,ovaj nas se raspada,nemamo cak ni majice ko svi normalni.... :evil:

Back