AlyonA
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
Sho?Jel ti treniras? :zaljubljeni smajli:Fizicar:Jel trenira neko tenis ovde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sho?Jel ti treniras? :zaljubljeni smajli:Fizicar:Jel trenira neko tenis ovde?
Ja sam isto,ali ne tako dugo kao ti... 4 godine i onda sam imala probleme sa partnerom pa sam presla na basket... to je bilo jako lepo iskustvo,nikad ne znas kada ce ti zatrebati...winnie pooh:pa sam isla nekih 10 godina na one latino plesove
AlyonA:Sho?Jel ti treniras? :zaljubljeni smajli:
winnie pooh:Joj ja sam trenirala svasta i nesto....... Prvo vaterpolo pa umetnicko plivanje pa sam isla nekih 10 godina na one latino plesove, pa opet plivanje, i tako.... Sad nista ali najzanimljivija stvar je sto uvek dodjem do nekog zapazenijeg uspeha pa prestanem..... :-( Moj drug trenira tenis vec godinama tako da nisi usamljen......![]()
Ok izvini.....Fizicar:UsamljenA.![]()
winnie pooh:Ok izvini.....ops: I meni to ljudi nekad rade...... :-)
Kad_LupimLupim:Lik je sigurno mislio na pravo machevanje, evropskim stilom, koje se zasniva na ubadanju, a ne sechenju. Razlika je ipak, moras da priznas, ogromna. A zna se nasta se misli kad se kaze machevanje.
Kad_LupimLupim:Onda valjda Fizicharka? (:
Tamplja_90:ja ocju na KIK BOOOOX.....
samo daleko mi je sad to 'de ja ocju....ali ako ne nadjem nigde blizhe vala idem tamo.....dosadio mi je pomalo ples...![]()