Menjas brate...Situciju, okruzenje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam trpela i jos trpim batine i vredjanja od strane muza samo sam dve god u braku aosecam se veoma lose ,kao da nemam vise snage da se borim tu su i njegovi roditelji i kao da je zbog njih sve i pocelo a inace i on nije bas normalan,a ja sam sama nemam kome bas da se obratim ili me je strah.....pitam se kako sam josuvek normalna stvarno zanimljivo....kazem roditeljima ali oni me ne vide nisu tu pa i ne znaju sta se desava misle da to nije tako strasno a ja svakim danom sve vise ludim,
Za šta bitno?Ne pišeš da li imaš dete, da li si zaposlena, mislim da je to veoma bitno u takvoj situaciji.
.Koliko zena u braku trpi (sta i zbog cega)?
i to je tačno....mi ne trpimo...pa sad kao....pravimo se pametni.......al mi smo doneli odlooku da ne trpimo...strašno je...stvarno je strašno...kad žena pristane da je mooškarac tooče...to je pristajanje...on je tooče...a ona mu rađa decu.....pakao...i sad...većina tih žena ne misli uopšte o tome da promeni statoos...sranje je ići u sogoornu kooću...sranje je da svi znaju...kao mnogo je važno što će odjednom cela rodbina i komšilook da ispira usta sa njima.........droogo....šta će stvarno žena sa decom.....nezaposlena da radi...gde da ide....užas...onda mora stalno ženama da se prića da su ćoorke dok se ne dokaže sooprotno......da misle malo...pre nego što se udaju...jbala ih udaja... ( : prvo da se zaposle i da rade.... a posle mooškarci...i prodica...
Великим делом си у праву, али само ако гледаш из угла жене која је васпитавана као ти. А шта ћемо са оним женама, које су још увек у већини, које су расле и васпитаване по сасвим другом моралном кодексу и вредносном ситему: које никада од рођења (не од удаје!) нису имале прилику да се осете као способне, самосталне, као особе достојне нечијег поштовања и као особе које не треба да трпе било кога и било шта?
А таквих је и дан данас јааако много, нарочито на селу, нарочито међу слабије образованим, нарочито у патријархалним и скученим срединама....
Ili onaj uzas u kupatilu posle kupanja...Uzalud apelacija do savesti i traktat o postovanju zene/mene me! Potop, sve neevakuisane stvari mokre, ili gurnute u kprpu (da se vlazne budjaju)...
od.

Pa sad, kako se uzme. Pre par godina, momci pravili žurku, kapija otključana, svetla na sve strane, mi matorci u prizemlju igrali karte, u pola dva noću u kuću upada komšinica, desetak kuća dalje žive, sva krvava i izudarana i sa njom dete. Užasno smo se istraumirali, pozvali policiju, oni došli, priveli i muža, malo ispitivali i otišli. Ona sa detetom spavala kod nas, ujutro smo je odvezli kod majke u susedno mesto. Ja sam je molila da ga tuži, ostavi, ne znam šta sve ne. Samo je ćutala. Posle par dana vidim je ispred kuće, okrenula glavu kao da me ne poznaje. A žena lekar, pedijatar, muž ne znam čime se bavi.
Posle sam počela da volontiram u centru za socijalna pitanja, uh kakvih priča ima.
Pa sad, kako se uzme. Pre par godina, momci pravili žurku, kapija otključana, svetla na sve strane, mi matorci u prizemlju igrali karte, u pola dva noću u kuću upada komšinica, desetak kuća dalje žive, sva krvava i izudarana i sa njom dete. Užasno smo se istraumirali, pozvali policiju, oni došli, priveli i muža, malo ispitivali i otišli. Ona sa detetom spavala kod nas, ujutro smo je odvezli kod majke u susedno mesto. Ja sam je molila da ga tuži, ostavi, ne znam šta sve ne. Samo je ćutala. Posle par dana vidim je ispred kuće, okrenula glavu kao da me ne poznaje. A žena lekar, pedijatar, muž ne znam čime se bavi.
Posle sam počela da volontiram u centru za socijalna pitanja, uh kakvih priča ima.
Не кажем да нема таквих примера, у свим слојевима друштва, само кажем да још увек јако много жена одраста са васпитањем усађеном свешћу да ТРЕБА да трпе, да нису једнако вредне као други, да морају да ћуте и подносе...и да чак и НЕ ЗНАЈУ да имају право да другачији живот.
Ова жена коју си навела као пример, свесно је одабрала да буде жртва, јер, претпостављам да као педијатар има довољно информација и сазнања о својим правима и могућностима, има свој хлеб...а зашто трпи - ко зна шта се крије иза свега...:-(
za slucaj da vam on prelista to i napravi jos vecu dramu....a vi biste trebale citati izmedju redova
...ako mi date dovoljno podrske napravicu vam to 
...i ne brinite, ne trazim medijsku tisinu za glasanje ;-pХтела сам само да кажем да је и то рад, и то какав рад, и да се он прерачуна колико би плаћао куварицу, собарицу, дадиљу, праљу....и све остало...
Не кажем да нема таквих примера, у свим слојевима друштва, само кажем да још увек јако много жена одраста са васпитањем усађеном свешћу да ТРЕБА да трпе, да нису једнако вредне као други, да морају да ћуте и подносе...и да чак и НЕ ЗНАЈУ да имају право да другачији живот.
Ова жена коју си навела као пример, свесно је одабрала да буде жртва, јер, претпостављам да као педијатар има довољно информација и сазнања о својим правима и могућностима, има свој хлеб...а зашто трпи - ко зна шта се крије иза свега...:-(