- Poruka
- 8.435
Ovde se, vidim, samo razglaba o srpskom nacionalnom bicu, razaranju itd. Samo neko kukanje, "nas Srbe svi mrze, pa kuku lele".
Poruka - hebalo vas srpstvo.
Полушан... Одсмрди већ једном.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde se, vidim, samo razglaba o srpskom nacionalnom bicu, razaranju itd. Samo neko kukanje, "nas Srbe svi mrze, pa kuku lele".
Poruka - hebalo vas srpstvo.
Воли да их води у битке за сопствене партијске интересе, који после избора доживе ''прилагођавања''.
Па то ти је идеолошки истимишљеник, комуњара аутошовнисита, стим што се не претвара у патриоту ко ви политиканти, већ отворено шири антисрбизам и интернационализам.
Нема ништа од ове приче.....
Ако би се увело нешто слично, прво би морали ухапсити председника Србије....
А....КАКО ЋЕМО ЖИВЕТИ БЕЗ НАШЕГА ЋОПЕ....?![]()
![]()
![]()
Полушан... Одсмрди већ једном.
Ne sirim ja nikakav anti srbizam. Sire ga svojim delima ono koji se predstavljau kao veci Srbi od svih ostalih. Sta imas protiv internacionalizma, to je plemenita ideja, zivot je suvise kratak da se ko zadnje budale delimo po veri, naciji i rasi.
Ne sirim ja nikakav anti srbizam. Sire ga svojim delima ono koji se predstavljau kao veci Srbi od svih ostalih. Sta imas protiv internacionalizma, to je plemenita ideja, zivot je suvise kratak da se ko zadnje budale delimo po veri, naciji i rasi.
Не дирајте ми Тадића....Ne znam kako bi smo živeli bez Tadića, ali znam da bi smo sigurno - živeli.
Позови дечка, пожали му се!
![]()
Vi ste svoje mržnju prema srpskoj crkvi dokazali ovde godinu i kusur šireći je medju srbima- i to je veliko nedelo ANTISRBIZMA.
Ovde ste po nečijem nalogu i to sezna.
Kraj rasprave sa vama.
Jako smesno, jesi ovo ti izvodio ratnicki ples?
Видиш жуте гаће ебем те ћорава...?Jako smesno, jesi ovo ti izvodio ratnicki ples?
Откад је то истина антисрбизам и ко је тебе овластио и бирао да се бориш за Србе, кад Србин ниси?
Jako smesno, jesi ovo ti izvodio ratnicki ples?
Пре свега, треба увести санкције за свако умањивање /негирање усташког геноцида и злочина над Србима у НДХ, као што постоје санкције у неким земљама за негирање холокауста.
Али, оно што ја стално понављам је наш најважнији задатак, који још нисмо урадили:
Систематски попис, и стварање меморијалног центра који би се темељно бавио проучавањем свих геноцида и злочина над Србима у 20. веку, а њих је било, како добро знамо, неколико геноцида, и огроман број злочина.
Од стране Аустроугара, Немаца, Бугара, усташа, и неоусташа, мађарских фашиста, шиптарских балиста...
Dr Smilja Avramov je napisala dva toma knjige sa svim dokazima o genocidu Srpskog naroda XX veka. tu su svi podaci i razotkrivanje genocida nad Srbima, pocev od Nemaca,Hrvata, Bos.Muslimana. Knjga se zove "Genocid u Jugoslaviji od 1941-1945. i 1991. godine"
reputacija za temu . Ja stalno i svima pricham, da sto se tice odbrane nacionalnih interesa, chasti itd samo treba da se ugledamo na Jevreje tj. Izrael.....