Da li treba ANTISRBIZAM definisati kao krivično delo?

Da li antisrbizam treba da postane krivično delo?

• Ukupno glasova
    35
  • Anketa je zatvorena .
Нема потребе за увођењем таквог кривичног дела јер мислим да би створили контраефекат - ЈЕДНОСТАВНО, САМО ТРЕБА ПРИМЕЊИВАТИ ПОСТОЈЕЋЕ ЗАКОНЕ ЈЕДНАКО ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ НАРОДЕ И НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ... али то је такорећи немогуће са оваквим пропалим судовима.

то би било добро јер би позатварало пола ових нво бабетина и б92...а без таквог форсирања слике у медијима-не би ни Србија била овако затрована самодеструктивним жутаћима...заправо....не би могли да имамо ни овавог *председника*

Против твојих дефиниција ћу се увек негативно изјашњавати, јер си политикант и ниси Србин.

/QUOTE]
Efvo ko radi protiv Srba i ko je ovde poslat na forum da radi protiv Srba - sada se sami otkrivaju!

Па до сада си пет пута мењао мишљење, странке и борио се за различите идеале, који се не мажу на хлеб. Познат си по продавању магле, а већину то не интересује. Интересује их посао и стварање породице, а не неке накнадне, 60 година закаснеле иницијативе, које одвлаче пажњу од главних, горућих проблема.

И ово ће се променити код тебе брзо, када чике са парама понуде више за ''другу плочу''.

Јадни људи, који на иницијативе саможивог слепца наседају, не знају да се те патриотске ''казне'' увек окрену против истинских патриота, а не против оних за које би требало да важе (против НВО и сличних).

Поздравио те Стаљин, учитељ твој слепи.

Gde, sta ti je?
U drzavi, koja je prihvatila izvrseni genocid nad Srbima, taj zakon da doneses?:per::per::per:

Zakon j eapsolutno neophodan.
Niej samo cilj da se kažnjavaju antisrpski ispadi već da se iz javnog života u opšte odstrani politika satanizacije i samo-satanizacije Srba i Srpskog naroda u celini.
Tako bi se izbrisala politika stvaljanja mentalnih okova na biće srpskog naroda.

Ne, sasvim onako kako sam napisao.

"Sntisrpstvo" bi bilo suprotno od srpstva- recimo neki narod koji je drugačiji od srpskog. Gluposti.

ANTISRBIZAM sa posebnim osvrtom na "IZAM" jer je to politički pokret i političko opredeljenje ili čak - ideologija.
Posebno zato što je najsličnije ANTISEMITIZMU- po formi i delovanju.

ДА будем искрен, мени је и тај појам АНТИСЕМИТИЗАМ прилично проблематичан, испада да мени неко законом наређује да ја морам да волим семите тј.Јевреје... тотално ми је то труло и глупо. А исто тако мислим и за АНТИСРБИЗАМ - зашто би неко био обавезан да воли мој народ??? Не мора нико да нас воли али сви мора да поштују закон па ако је по том закону уведен чак и вербални деликт као ГОВОР МРЖЊЕ, па онда кривично дело за "ширење верске, расне и националне мржње" - испада да је код нас једини проблем ШТО СЕ НЕ СПРОВОДИ ЗАКОН, тј: СПРОВОДИ СЕ СЕЛЕКТИВНО.

Gde, sta ti je?
U drzavi, koja je prihvatila izvrseni genocid nad Srbima, taj zakon da doneses?:per::per::per:

И који су финансирали његови полу-сународници (ово полу јер је интересни конвертит), који су Америчко-јешованским парама спонзорисали акцију не ''милосрдни анђео''?

Које ли све жваке за лудаке неће смислити, само да се дочепају власти, а онда ... све по старом, што ће још до веће апатије и хаоса довести.

ДА будем искрен, мени је и тај појам АНТИСЕМИТИЗАМ прилично проблематичан, испада да мени неко законом наређује да ја морам да волим семите тј.Јевреје... тотално ми је то труло и глупо. А исто тако мислим и за АНТИСРБИЗАМ - зашто би неко био обавезан да воли мој народ??? Не мора нико да нас воли али сви мора да поштују закон па ако је по том закону уведен чак и вербални деликт као ГОВОР МРЖЊЕ, па онда кривично дело за "ширење верске, расне и националне мржње" - испада да је код нас једини проблем ШТО СЕ НЕ СПРОВОДИ ЗАКОН, тј: СПРОВОДИ СЕ СЕЛЕКТИВНО.

Akko ti je termin ANtisemitizam problematičan , onda će i ANTISRBIZAM biti problematičan onim akoji su protiv srpskog naroda.
Odlično deluje.

И који су финансирали његови полу-сународници (ово полу јер је интересни конвертит), који су Америчко-јешованским парама спонзорисали акцију не ''милосрдни анђео''?

Које ли све жваке за лудаке неће смислити, само да се дочепају власти, а онда ... све по старом, што ће још до веће апатије и хаоса довести.

Džabe *****š i troluješ temu. Tvoj antisrbizam si dokazao.

Zakon j eapsolutno neophodan.
Niej samo cilj da se kažnjavaju antisrpski ispadi već da se iz javnog života u opšte odstrani politika satanizacije i samo-satanizacije Srba i Srpskog naroda u celini.
Tako bi se izbrisala politika stvaljanja mentalnih okova na biće srpskog naroda.

То је апсолутно немогућа мисија јер код нас имаш бар 5 НВО плаћених споља којима је једини задатак АНТИСРБИЗАМ који они зову прилично рогобатно ДЕНАЦИФИКАЦИЈА... што значи ПОТПУНО РАЗАРАЊЕ И УНИШТЕЊЕ НАЦИЈЕ И НАЦИОНАЛНЕ СРПСКЕ ПРИПАДНОСТИ КАО ТАКВЕ.

То је апсолутно немогућа мисија јер код нас имаш бар 5 НВО плаћених споља којима је једини задатак АНТИСРБИЗАМ који они зову прилично рогобатно ДЕНАЦИФИКАЦИЈА... што значи ПОТПУНО РАЗАРАЊЕ И УНИШТЕЊЕ НАЦИЈЕ И НАЦИОНАЛНЕ СРПСКЕ ПРИПАДНОСТИ КАО ТАКВЕ.

Apsolutno moguća i misija koja se MORA sporvesti.
baš zbog razloga koje si naveo. Nema onog što ne može da se uradi - samo ako imamo moooda.

Džabe *****š i troluješ temu. Tvoj antisrbizam si dokazao.

Нит си Православац, нит си Србин, нит си поштен и постојан у ставовима... само ће наивчине следити твоју ''борбу'', са дефиницијама, које ни сам не разумеш до краја.

Нит си Православац, нит си Србин, нит си поштен и постојан у ставовима... само ће наивчине следити твоју ''борбу'', са дефиницијама, које ни сам не разумеш до краја.

Vi ste svoje mržnju prema srpskoj crkvi dokazali ovde godinu i kusur šireći je medju srbima- i to je veliko nedelo ANTISRBIZMA.
Ovde ste po nečijem nalogu i to sezna.

Kraj rasprave sa vama.

Vi ste svoje mržnju prema srpskoj crkvi dokazali ovde godinu i kusur šireći je medju srbima- i to je veliko nedelo ANTISRBIZMA.
Ovde ste po nečijem nalogu i to sezna.

Kraj rasprave sa vama.

Ма јел тако?:eek:Пре бих рекао да су твоји сународници то показали прекко својих робова масона који су изнутра разјели званичну српсдку цркву.Али ону праву СИПЦ нису успели.

Ovde se, vidim, samo razglaba o srpskom nacionalnom bicu, razaranju itd. Samo neko kukanje, "nas Srbe svi mrze, pa kuku lele".

Poruka - hebalo vas srpstvo.

Evo ga još jedan koji bi pao pod udar zakona.

Па то ти је идеолошки истимишљеник, комуњара аутошовнисита, стим што се не претвара у патриоту ко ви политиканти, већ отворено шири антисрбизам и интернационализам.

Back