- Poruka
- 44.102
Tendenciozan izbor
Laku noć svima
Laku noć svima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ćero, ja baš mislila da sam udavila.. Ali opet mali intermeco u gomili spama verujem ne može da škodi

Ma kakvi udavila, zakucala si!E, ćero, ja baš mislila da sam udavila.. Ali opet mali intermeco u gomili spama verujem ne može da škodi![]()

Zbog takvih app sam si napunio memoriju moba pa sam morao pobrisati najbitnije aplikacije poput kalkulatora i kalendara. U tom svom silnom trazenju partnera i brisanju krucijalnog kalendara izgubio sam se u danima i propustio dogovoreni dejtIsto sam pomislila..
Još ako se stvarno traže preko onih oglasa, aplikacija i tako to..................
![]()

I ja sam je tek onomad cuo...znatel pricu o vasi ladackom ?![]()
To je jedina njegova pesma koja mi nije loša.Uff, gdje Balaševića odmah ujutro. Joj šta mi radite, evo sad se moram zaljubiti!
Popij kavu prije. Mozda te prodeUff, gdje Balaševića odmah ujutro. Joj šta mi radite, evo sad se moram zaljubiti!

Ja sam luda za njim. I za svaku njegovu koja krene kažem: eee ova mi je najdraža!To je jedina njegova pesma koja mi nije loša.
Inače ga ne slušam.

Eh drug moj, ja na poslu već dva sata, pijem evo drugu većPopij kavu prije. Mozda te prode![]()

Pravi ljudi imaju krivaq. Gde je tu pravdaaaaa
Gle avatara...Pravi ljudi imaju krivaq. Gde je tu pravdaaaaa
Za razliku od tebe ja ljeskarim i pijem tek prvu.Eh drug moj, ja na poslu već dva sata, pijem evo drugu već![]()
Ma jok, dan tek počeo pojaviće se nekoZa razliku od tebe ja ljeskarim i pijem tek prvu.
Jesi li pronasla sta? Ima li kandidata?

Sve je imao, ništa imao nije...
Tako se zaradjuje za lavove na kapiji...Eh drug moj, ja na poslu već dva sata, pijem evo drugu već![]()
Ma za lavove zaradila, sad radim tebi za benzinTako se zaradjuje za lavove na kapiji...
Dobro, jel nije bio dogovor da ja idem po slavama a ti ukopavas?