Da li svirate neki instrument?

'pro' u pokusaju :)

ma usna harmonika je vrh, al' neko mi rece da je tesko da se nauci da se svira, mada mi to ne deluje istinito...

Hajde, ne budi skroman :)
msm meni extra zvuci

sve je teshko ako se ne trudish

True, ono sto meni fali :lol:

e,bila sam jedno vreme u fazonu da sviram gitaru,i drug mucenik se mucio,i onda su mi izasli zuljevi na zuljevima,pa sam eto,odustala:rumenka:

ali i bez toga sam savrsena

Ih, ja sam bas ponosan kad mi se to desi :lol:

Hijaoooooo :lol:

@armonika, ja kad sam bio mali imao sam deciju, i mislio sam d aje fazon da ustima obuhvatis sto vise rupa :lol:
A kad se setim kad su me roditelji isterali iz kuce kad sam udario po fruli :lol:

Poslednja izmena:
Ma gitara odmah "oseti" ko je pravi talenat, maher, nema tu stegnuta pa se opušta... ili je opustiš čim je uzmeš u ruke, ili je stegnuta pa stegnuta.

Šta je ovo, mislio sam da ste profesionalci, kakav je ovo amaterizam najblaže rečeno sam užasnut... ee... nema leba od vas dječarci, držite se vi usne harmonike i vuvuzela, i prepustite džitru onima koji znaju šta je džitra

Bash ne, uvek su stegnute chim ih kupish, i vrlo brzo se rashtimuju, ali chim se malo opuste posle par nashtimavanja, posle je super i tek povremeno treba neke dorade u shtimu. Bar su to neka moja iskustva, ne znam koje zhice koristish.

otprilike im treba dan, dva da dodju sebi chim ih stavish, i onda zvuche dobro neko vreme, no ako se zhice chesto rabe one izgube svoja svojstva, nikl na zhicama oksidira, zhice gube elastichnost. Gitaristi u bendovima koji chesto imaju probe dosta chesto i menjaju zhice zbog toga. Inache shto se tiche odrzhavanja zhica , postoje odredjena sredstva kao FastFret, o kojima ljudi prichaju lepe stvari, zatim neke fore kao parafinsko ulje ili wd40 itd.

Ma gitara odmah "oseti" ko je pravi talenat, maher, nema tu stegnuta pa se opušta... ili je opustiš čim je uzmeš u ruke, ili je stegnuta pa stegnuta.

Šta je ovo, mislio sam da ste profesionalci, kakav je ovo amaterizam najblaže rečeno sam užasnut... ee... nema leba od vas dječarci, držite se vi usne harmonike i vuvuzela, i prepustite džitru onima koji znaju šta je džitra

Kad sam ja rekao da sam pro, odmah na startu sam napomenuo da sam amater.

god damnet, ne postoji apsolutno nijedan instrumenAt koji znam da sviram, a da to ne zvuci kao kad grebes noktima po tabli :D
just kiddin'
ma ozb, sada mi je zao sto kao klinka nisam isla u muzicku skolicu, volela bih da znam da sviram violinu ili klavir (ili oba)... nego, tada (kad bejah moma mladjana:)) su me interesovale neke druge stvari, kao sto su literarne i likovne sekcije, pevanje, odbojka...smatram da mi je kasno da se sada uhvatim sviranja..mada, ko zna...

Back