- Poruka
- 329
ajde ne davi.
Ostavi je.bene čivave na miru!!! Šta ti znaš o čivavama? Znaš da ih neko nosi u rukama i da su male, i da su psi.I šta još znaš? NIŠTA NIŠTA NIŠTA
Zato ne uzimaj čivave u usta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde ne davi.
edit-ali bla,verujem da je to neprihvatljivo,radije se drzimo stereotipa
Mmm, preferiram stereotipe u ovom sluchaju, jer su se po mom iskustvu do sada pokazali kao ispravni. A tema ionako nije o tome, to je bio samo moj uzgredbudirecheno komentar. (:

koji je zauzeo 90% uvodnog posta
@filozof-i ti smrdis
koji je zauzeo 90% uvodnog posta![]()

Je.biga, morao sam da unesem malo osecanja i lichnih zapazhanja u pisaniju. I ne spamujte mi temu!![]()

Pa ne verujem da je samo volja, moras imati sluha, sta znam...
Flautu

meni je on na "to do" spisku jednom u zhivotu bas je sjajna stvarmeni je on na "to do" spisku jednom u zhivotu
inache, ja sam u fazonu da nauchim ovo kad budem imao nekog vremena i zhivaca naravno

a da se ne lazhemo, 90% gitarista krene i krenulo je sa sviranjem da bi zbarilo neshto, a to se kasnije razvilo u vrhunsko gitarsko umece
onih 10% je krenulo zato shto se preterano lozhe na muziku
planiram da kupim i usnu harmoniku, svidja mi se kako zvuci u nekoj bluz varijanti...iskomponovao sam par stvari, i napisao tekstove, ali jb-g, treba to uzivo da se odsvira, a ne'am hrabrosti da to nekome predstavim 
Vuvuzelu , oteo nekom klincu sto je dosadjivao celom dvoristu sa istom , pa sada ja to isto radim komsiji ispod .

ma jok, tehnika ko tehnika se nauchi samo trudom, dzhaba ti sluh ako nemash karaktera da drndash svaki dan
a da se ne lazhemo, 90% gitarista krene i krenulo je sa sviranjem da bi zbarilo neshto, a to se kasnije razvilo u vrhunsko gitarsko umece
onih 10% je krenulo zato shto se preterano lozhe na muziku
a koji god da je razlog, kad vidim jednog Stevie Ray Vaughana kako przhi, srce mi je puno

to je bilo nekad...sad...sad je obrnuta situacija...previse je paljevina na Mejdene, Metaliku, i kompaniju, ili jos gore, nekima je to samo fazon, da oblace majice sa printom, puste kosu i setaju gitaru...nervira me kad sretnem nekog ko svira gitaru, i ne zna da progovori dve recenice o nekoj temi, a da nije iz oblasti muzike...''jel znas koje godine su izdali taj i taj album?...jel znas koja im je bila prva postava?...jel znas sta su jeli pred koncert u Londonu?...jel znas ko je prdn'o u studiju dok su snimali album?"...
jedan lik iz mog odeljenja je poceo da 'svira' otprilike kad i ja (dakle, oko tri i po godine), i ne zna da spoji tri akorda, ali zato po ceo dan moze da ***** o zivotu Bon Jovija, Axl Rose-a, itd...znaci, covek je bukvalno kupio gitaru, samo zato sto misli da je to uslov da sebe nazove rokerom...e takvih je sve vise...
inace, sviram gitaru, i ucim da sviram bubnjeve...gitaru sviram sasvim dobro, a nisam ni los bubnjar, fale mi neki fazoni, ali to s vremenom...svirao sam sa par bendova, pravio sam i neke svoje kombinacije, u poslednjoj sam svirao bubanjplaniram da kupim i usnu harmoniku, svidja mi se kako zvuci u nekoj bluz varijanti...iskomponovao sam par stvari, i napisao tekstove, ali jb-g, treba to uzivo da se odsvira, a ne'am hrabrosti da to nekome predstavim
![]()