da li svekrva ZA SVE KRIVA...

cek kad budes svekrva onda vaskrsava tema na novim nivoima razumevanja :D
kako da se ne mesam?

dve vrste ljubavi koje se sukobljavaju...i sad reci Ti (ja znam ciju stranu drzim) koja strana treba da dobije podrsku
ljubav tvog zivota ili mama?

kod mene je jasno...na strani :heart:
Obje. Jer mama je mama, a i žena je mama-vašeg djeteta/djece.
Samo nažalost to mnoge svekrve ne mogu da pojme. Da djeca samo "prolaze" kroz roditelje, ali isto tako da njihovu ljubav koju gaje njihov sin/kćerka prema majci neće niko oteti. Nažalost i ja imam takvu situaciju da me sveki doživljava kao konkurenciju. Sva se daje u to da pokaže kako je ona uvijek upravu, da uvijek zna bolje i umješnije od mene. Onda snaje zauzvrat krenu da brane svoj terirotoriju-ako se ja pitam sa punim pravom. Jer ja sam stava da ma koliko sveki imala životnog iskurstva treba dati i snaji to pravo da radi, vaspitava djecu i organizuje život svoje porodice kako ona misli da treba. Ukoliko još sin tu drži stranu majci onda nema tu sreće za tu porodicu.

Nema niko zivce da trpi zaj.bavanje..

Pa mako ko ima ali nasilje nije resenje...uvek imas izbor. Neko zeli da.menja zivot "na bolje" neko se uljuljka u zivotarenje.
Ako muz nenpodrzava zenu ili obratno kako da funkcionisu.
Svaka cast mamama ali su pojedine toksicne za sve a tek za svoje najblize. Nazalost surova istiina.

Isto vazi i za svekra da ne odvajam "titule" i polove :)

Back