KrajisnikBL
Početnik
- Poruka
- 9
Sta to najvise zene traze kod muskarca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali svakako je poželjnoNe mora biti obdaren ako ima mnogo para![]()
Sta to najvise zene traze kod muskarca
Jok, ce traze sirotana smali kuwac?Sta to najvise zene traze kod muskarca
taman i nema da sine sunceJok, ce traze sirotana smali kuwac?
Само треба да будеш вредан и паметан, и зарадићеш паре, и ето пичока колико ти срце иште.Ja nemam para, nisam ni obdaren naročito, možda sam samo nadaren⁹
El moze obrnutoNe mora biti obdaren ako ima mnogo para![]()
Kako kontam da bar u nečemu bude iznad prosekaSta to najvise zene traze kod muskarca
Običnoj ženi treba malo novca da podmiri račune i kupi za u frižider... Ja ne znam šta kojoj još fali. Muškarci su u velikoj nevolji.
Znam više muškaraca koji nemaju ni po jednu otkako ih znam... Ti što imaju po dve i više vade prosek.Али кад имаш две жене, онда су ти трошкови дупло већи.
Mislim da je ovo odgovor na tvoje pitanje:Sta to najvise zene traze kod muskarca
Najpoželjnije.Ali svakako je poželjno![]()
Kad se skinu. Njemu bude duplo manji u fulu. Gospodin neka kaze moj se stidi.Ne razumem cemu to laganje za tuki. Zamisli ona se i primi a tebi prosecne velicine a lagao si je da ti je 23 cm. I onda se skinete i sta onda? Da sebe izlazes toj neprijatnosti?
Nisu, naprotiv, imas 3 plate u kući umesto 2Али кад имаш две жене, онда су ти трошкови дупло већи.
pare i veliku kituSta to najvise zene traze kod muskarca
vazno je da mu je velikhaha brm brm
verujemVerujes u te procene?