jakic
Zainteresovan član
- Poruka
- 206
smejem se mucenicima koji tvrde da im je kita 25cmnisi mi rekao zasto mislis da sam lud
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smejem se mucenicima koji tvrde da im je kita 25cmnisi mi rekao zasto mislis da sam lud
jedino priblizno tome je onaj dildo koji je moj tata kupio mojoj mamismejem se mucenicima koji tvrde da im je kita 25cm
moraNe mora biti obdaren ako ima mnogo para![]()
napravi izračun i za neobične žene, molim te.Običnoj ženi treba malo novca da podmiri račune i kupi za u frižider... Ja ne znam šta kojoj još fali. Muškarci su u velikoj nevolji.
ovo je točno, bmw alpina recimo nadoda i 6-7 cantimetara.Ne mora biti obdaren ako ima mnogo para![]()
ima onih koji se plase da kazu da im je 25 cm pa kazu, 15 cm,.........pa kad se skinu, zena tutanj........kaze, lago si.Kad se skinu. Njemu bude duplo manji u fulu. Gospodin neka kaze moj se stidi.
Mal, no tengo talento,Globalizacija je najveći problem.
To što mogu da razgledaju i biraju van svog sela.
Svi ćemo, na kraju, morati da učimo Španski.
ali cesce je obrnuto.kazu 25 a ono 15ima onih koji se plase da kazu da im je 25 cm pa kazu, 15 cm,.........pa kad se skinu, zena tutanj........kaze, lago si.
svejedno, lago je i zena bezi............sa razlogom vise.ali cesce je obrnuto.kazu 25 a ono 15