S
Shag Ivory
Gost
Znaci, ne bi... ok :wink:lady me:Na zadatu temu sam i vise nego odgovorila u svojim prethodnim postovima :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci, ne bi... ok :wink:lady me:Na zadatu temu sam i vise nego odgovorila u svojim prethodnim postovima :wink:
Slusaj Devilish, zena je nasla posao kuvarice zato sto joj je to struka i zato sto nije mogla naci nista bolje. Za prostituciju se pocelo govorkati mnogo kasnije, valjda kad je zena videla da ta bedna plata nije dovoljna da prehrani sebe i dvoje dece (a mozda nije ni istina). Znas nije njoj bilo lako naci kako ti kazes normalan posao 1996, kao izbeglici iz Hrvatske, koja je jos Hrvatica... Kao sto Peta rece ljudi sa zavrsenim fakultetom ne mogu naci posao, a kamoli neko u njenoj kozi. Ovde jedino ti seres zato sto ocigledno nisi jos uvek videla kako surov zivot moze biti. Mrzim lepo ususkane mamine i tatine devojcice i decake koje mudruju o surovosci zivota. :xDevilishgirl:seres nevidjenodobra i postena zena bi nasla neki normalan posao..pitam se ko je veci debil: ta zena, njen muz ili ti koja si stavila sise u profil..sve je jasno.
![]()
Super ti je ova definicija!mandrak-21:A da prostitucija.Pa prostitutkama i zigolima zavidim jer prodaju jednu te istu stvar svim zainteresuvanim kupcima i opet je imaju na lageru i to je unosan biznis /Zamisli kad bih ja prodao auto a on je opet moj i kad god mi zatreba lova ja prodam auto.Sto bi u prevodu bilo kao renta kar.
neko rente kar,neko renta pi.q neko tulac...
Sustina je ,uvek je(ga) dajem dzabe -sto ne bih sad naplatila kad nudi,sve se svodi na ulaz-izlaz
lady me:chokolada:Muka mi je od ovih laznih moralista!![]()
Kada bi vam neko ponudio neke silne milione ili miliarde vi se kao ne bi "prodali", ma dajte molim vas!![]()
Svi imaju svoju cenu, samo sto su svesni da im niko nikad nece ponuditi neke velike pare tako da uopste ne razmisljaju o tome (i misle kako bi bili moralni i posteni) :wink:
E meni je muka od te sintagme "lazni moralisti" koja se vidim po ovom forumu ono maksimalno eksploatiše. Da li je time sopstveni nemoral lakse podneti ili sta??? Ne kontam!
Osim toga taj koji bi se prodao za velike pare, taj se svakodnevno prodaje i za sitnu lovu tako da nema potrebe za postavkom "sta bi bilo kad bi bilo". Ili jesi ili nisi...
Koju više želiš onu plavu ili smeđu? 8)inspirion:razmislio bi.
Ako si tako realan,reci mi da li bi ti bilo ok da spavam sa tvojom devojkom za 200.000 evar?
E to e sada neko drugo razmišljanje i stvar principa :wink: Ovo što sam ispričao za košarku je istinit događaj.Znači akt tašna pare...Šta bi ti uradila Čokoladice??chokolada:Jednom sam sa jednim drugom pricala bas o ovoj temi i do suza sam se nasmejala. Pitala sam ga da li bi za 100 000 kruna pustio da ga ***** naguzi (samo da kazem da mi je drug bio bas nesto siromasan u to vreme)?! Njegov odgovor je glasio: "Jos bi obrijao guzicu, naguzio mu se i rekao UDRI"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Necu da lazem. Uzela bih pare.0077:E to e sada neko drugo razmišljanje i stvar principa :wink: Ovo što sam ispričao za košarku je istinit događaj.Znači akt tašna pare...Šta bi ti uradila Čokoladice??
Bravo čokoladice,šta ima da se foliramo.chokolada:Necu da lazem. Uzela bih pare.0077:E to e sada neko drugo razmišljanje i stvar principa :wink: Ovo što sam ispričao za košarku je istinit događaj.Znači akt tašna pare...Šta bi ti uradila Čokoladice??ops:
Bas me briga niko me ne zna, a jezicine mogu da lomataju do sutra briga me.0077:Bravo čokoladice,šta ima da se foliramo.8)
Vise mu se svidjale pare nego tvoja devojka. :wink:0077:Nego gde se izgubi onaj što ponudi onih 200 000 eura?8)
Ne zna šta propušta :wink: a ponudio sam da bira.Kako sam ja dobar...si videla a?I ko sada priča o lažnom moralu???chokolada:Vise mu se svidjale pare nego tvoja devojka. :wink:0077:Nego gde se izgubi onaj što ponudi onih 200 000 eura?8)
a sta cemo da radimo tu jednu noc? beremo kukuruz? sad je tih 10 miliona puno para..a nekome ko je dosao do dna i nema jedan jedini dinar, i hiljadu dinara je misaona imenica. Ne vidim razliku izmedju nekoliko mil.dol. i nekol.hiljada din. ..sem u nekoliko nula...ebes pare..verovatno bih bila toliko besna da..ne znam..neka skupi sve te pare na gomilu i nek' se yebe s njima..A moze da bude bezbroj situacija za istu sumu... Da li se 'Nepristojna ponuda' zavrsila prve noci? nije...da ne ulazim dublje..Shag Ivory:Za devilishku:
Muskarac (aj' nek bude i da dobro izgleda) ti za jednu, podvlacim JEDNU noc provedenu s njim nudi deset miliona dolara, podvlacim DESET...
![]()
Kakav ce biti tvoj odgovor? Ne lazi...![]()
'let them hate..so long as they fear'chokolada:Slusaj Devilish...Mrzim lepo ususkane mamine i tatine devojcice i decake koje mudruju o surovosci zivota. :x
Ocigledno je da imas nesto licno protiv mene (jer me na svakoj yebenoj temi napadas), a ne protiv te jadne zene.
P.S. Moje sise su moja stvar i radicu sa njima sta hocu. Menjam slike na profilu, obrati paznju (ne kacim samo sise)![]()
Odkud mi?! Yebo te ispade ja na kraju slepa.Devilishgirl:'let them hate..so long as they fear'![]()
devojko, otkud ti to da imam nesto protiv tebe? Nesto nam je zapelo, nisam se setila da podmazem pre nego sto smo krenule u caskanje..
stavi i debelo crevo u profil sto se mene tice..
u suck
he he he, ljubim te u čupave oči!Dlakava_Strvina:lady me:ebale vas pare![]()
DIREKTORI!
Inače pesma ide vako:
Majmuni, magarci i kreteni,
kriminalci, bizMismeni,
bogati a nepismeni,
taKi su ti sad na ceni...
Vi ste budale, ebale vas pare!
Vi ste budale, bre!
vi ste budale,
džabe vaše pare -
- PAMET SE NE KUPUJE
(mada bi ovo mogli na filozofiju, neće dirati post- NI ZA KARTON VINJAKA, NEMA TIJEH PARA)
igrutin1:Dlakava_Strvina:lady me:ebale vas pare![]()
DIREKTORI!
Inače pesma ide vako:
Majmuni, magarci i kreteni,
kriminalci, bizMismeni,
bogati a nepismeni,
taKi su ti sad na ceni...
Vi ste budale, ebale vas pare!
Vi ste budale, bre!
vi ste budale,
džabe vaše pare -
- PAMET SE NE KUPUJE
(mada bi ovo mogli na filozofiju, neće dirati post- NI ZA KARTON VINJAKA, NEMA TIJEH PARA)
Eto, uvredi me covek, a da me nije posteno ni upoznao. Pa sta ako sam direktor! Mora neko i to da radi.
chokolada:Vise mu se svidjale pare nego tvoja devojka. :wink:0077:Nego gde se izgubi onaj što ponudi onih 200 000 eura?8)
Devilishgirl:a sta cemo da radimo tu jednu noc? beremo kukuruz? sad je tih 10 miliona puno para..a nekome ko je dosao do dna i nema jedan jedini dinar, i hiljadu dinara je misaona imenica. Ne vidim razliku izmedju nekoliko mil.dol. i nekol.hiljada din. ..sem u nekoliko nula...ebes pare..verovatno bih bila toliko besna da..ne znam..neka skupi sve te pare na gomilu i nek' se yebe s njima..A moze da bude bezbroj situacija za istu sumu... Da li se 'Nepristojna ponuda' zavrsila prve noci? nije...da ne ulazim dublje..Shag Ivory:Za devilishku:
Muskarac (aj' nek bude i da dobro izgleda) ti za jednu, podvlacim JEDNU noc provedenu s njim nudi deset miliona dolara, podvlacim DESET...
![]()
Kakav ce biti tvoj odgovor? Ne lazi...![]()